TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

2 hónapja

"Inkább nem idézném" - Marco Rossi keményen beszólt az olaszok kapusának

Szövetségi kapitányunk a mieink hibái mellett Donnarumma bravúrjainak tulajdonította a hétfői vereséget. Nem is hagyta szó nélkül a PSG-kapust.

A végeredményt illetően csalódottan, a csapat teljesítményét és egész Nemzetek Ligája-szereplésről ugyanakkor - teljes joggal! - elégedetten nyilatkozott Marco Rossi. Olasz szövetségi kapitányunk honfitársai ellenünk parádézó kapusát, Gianluigi Donnarummát méltatta értékelésében, de azt nem akarta megismételni, amit személyesen mondott neki a lefújás után.

Rossit megint legyőzte Mancini (a háttérben)
Rossi inkább nem ismételte meg, mit mondott a lefújás után Donnarummának (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

– Olyan jó lett volna ma még egyszer csodát tenni. Ilyen csapatok ellen tökéletesen, majdnem hibátlanul kell játszani és bízni abban, hogy ők elkövetnek néhány hibát. De ma mi hibáztunk. A szerencse sem volt mellettünk,

Donnarumma óriási napot fogott ki, ő volt a mezőny legjobbja

– mondta Rossi.

Az olasz beszámolók szerint szakvezetőnk a meccs végén mondott is valamit a Paris Saint-Germain kapusának. Amikor rákérdeztek, pontosan miről beszéltek, Rossi arra utalt, hogy nem a legirodalmibb stílusban fogalmazva dicsérhette meg az ellenfél legjobbját.

– Olyasmit mondtam neki, amit itt most nem idézhetek. Arra utaltam, hogy két-három csodálatos védése volt. Színesen fogalmazva elmondtam neki, hogy összetört minket mondta válogatottunk sikeredzője.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!