Óriási lebukás, bizonyíték került elő Hosszú Katinka sokmilliós megkárosításáról

Újabb fejlemény a botrányos ügyben. Szorul a hurok: fénykép bukkant föl a kisebb vagyonért eladott edzésterv megvásárlójáról.

Lebukott Hosszú Katinka ellopott edzéstervének megvásárlója: az úszószövetségnek fényképe van a vevőről – értesült a Blikk. A lap szerint szorul a hurok a magyar szakember körül, aki Németországban a háromszoros olimpiai bajnoknő edzésterveit árulta.

Hosszú Katinka a balhé helyett az olimpiai felkészülésére összpontosít
Fotó: MTI

Az eset után Katinka az úszószövetség (MÚSZ) segítségét kérte az ügy megoldásában, most pedig a nyomára is akadtak annak, aki az úszónő értékes dokumentumait megvásárolta.

„Lapunk úgy értesült, Németországban lebukott az, aki megvásárolta a dokumentumokat. Informátorunk szerint a MÚSZ kapott egy fényképet róla, ami segítheti felgöngyölíteni a történetet, így eljutni az elkövetőhöz” – olvasható a Blikk cikkében.

„A fotó alapján be lehet azonosítani, ki vásárolta meg az edzéstervet. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Katinka szellemi termékét. Biztos vagyok benne, hogy a szövetség megtalálja a tettest, aki komoly büntetésre számíthat. Idehaza aligha folytathatja a karrierjét”

– idézte a lap a bennfentest.

A busás összegről, 50 ezer euróról (18 millió forint) szóló ügy újabb fejleményére az olimpiai felkészülésére koncentráló Hosszú Katinka menedzsmentje nem kívánt reagálni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!