Messi és Ronaldo Pesten: így juthatsz legkönnyebben jegyhez

Budapestre jönnek a legnagyobb világsztárok. Már most garantálható, hogy órák alatt elkapkodják majd a belépőket.

A sorsolás előtt is sejthető volt, de most már tényleg egyértelmű: a Fradi BL-szereplése miatt másfél hónapig biztosan fociőrület lesz Magyarországon. Budapestre érkezik ugyanis a világ jelenleg két leghíresebb játékosa, Cristiano Ronaldo a Juventus, Lionel Messi pedig a Barcelona színeiben. A sorsolás után rögtön eldőlt, az európai szövetség engedélyezi, hogy a stadionok 30 százalékát újra megtöltsék a drukkerek, ezt csak az adott ország kormánya vétózhatja meg.

Fotó: Nemzeti Sport

A jelenlegi helyzet szerint így közel 7000 ember szurkolhat a Groupama Arénában a Fradinak. Garantálható: a Fradi, Ronaldo és Messi még a legkeményebb decemberi hidegben is érdekelni fogja az embereket.

A Ferencváros sajtóosztálya a pontos időpontok nélkül nem nyilatkozott a jegyvásárlási lehetőségről, azonban érdemes megnézni, hogy tavaly, az Európa-liga csoportkör idején, hogy lehetett belépőkhöz jutni.

Fotó: Nemzeti Sport

Akkor három napig csak a bérletesek juthattak tiketthez, a nekik járó kedvezmény jó eséllyel idén is megmarad. Jelenleg 6300 bérletese van a klubnak, tehát még nem késő beváltani az éves belépőt. Ehhez regisztrálni kell a szurkolói kártyáért, majd megvásárolni a bérletet. A legolcsóbb jelenleg 34 ezer forint, a legdrágább pedig 77 ezer forint.

A Fradi menetrendje a BL-csoportkörben:

Október 20., kedd

21.00: Barcelona–Ferencváros

Október 28., szerda

21.00: Ferencváros–Dinamo Kijev

November 4., szerda

21.00: Ferencváros–Juventus

November 24., kedd

21.00: Juventus–Ferencváros

December 2., szerda

21.00: Ferencváros–FC Barcelona

December 8., kedd

21.00: Dinamo Kijev–Ferencváros

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!