TREZOR

Bekattant a nyugdíjas: eladta a házát, majd ledarálta a pénzt!

A paranoiás férfi családja három hónapon keresztül ragasztgatta össze az iratmegsemmisítővel csíkokra vágott bankjegyeket.
  • Szerző: Ripost

A 85 éves kínai nyugdíjasnak azután borult el az elméje, hogy eladta a házát, és a fia megpróbálta meggyőzni őt arról, hogy a pénze sokkal jobb helyen lenne egy bankban.

A férfi azt képzelte, hogy fia és menye csak a pénzére hajtanak, és azért akarják, hogy a bankba tegye, hogy ellophassák azt. Szerzett egy iratmegsemmmisítőt, és a 140 ezet jüant, ami nagyjából hatmillió forintnak felel meg, egész egyszerűen ledarálta. - írta a CCTV News.

A megdöbbent családtagok nem voltak hajlandóak elfogadni, hogy az idős ember ekkora hülyeséget csinált. Először megpróbálták a ledarált pénzt beváltani, de a bankok nem fogadták el a csíkokra szabdalt bakjegyeket, mondván, hogy nem azonosíthatóak és az összeg sem állapítható meg.

Az elkeseredett házaspár így nekilátott, hogy csíkonként ragassza össze a jókora mennyiséget. Először, mint egy kirakóst, ki kellett válogatniuk az összeillő részeket, majd celluxszal ragasztották össze a darabokat.

Három hónapon keresztül napi 17 órában, felváltva ragasztottak. Végül kemény munkájukat siker koronázta. A bank elfogadta a bankjegyeket, és beváltották azokat. A pénzt azonnal a betették egy számlára, ahol végre tényleg biztonságban van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?