TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.13. 13:30

Válassz egy kiscicát: kiderül, mi lakozik a szíved mélyén

Neked melyik édes kiscica a kedvenced? Hihetetlen, de választásod rávilágít arra is, hogy, mi a szíved vágya. Ez a személyiségteszt nem téved!

A kiscicák nagyon kedvesek a képeken, nem csoda, ha nem tudsz választani. De légy nagyon őszinte magadhoz: melyik volt az első, amelyik megtetszett? Tudd, hogy választásod nem véletlen, ráadásul felfedi személyiséged rejtett titkait. Legfőképpen azt, hogy mi lakozik a szívedben.

Kiscicák

1. Befelé forduló

Cute,Maine,Coon,Kitten,Sitting,Outdoors,In,Summer
Fotó: otsphoto

Igazából nem vagy egy szószátyár, mindig csak annyit beszélsz, amennyi éppen szükséges. Megfigyelő vagy, befelé forduló a természeted. Mindig rend van az otthonodban, de a természetet is szereted. Leginkább egy kicsi faluban laknál, gond nélkül hagynád magad mögött a nagyvárost. Érdeklődésed sokszínű. Vágysz a szeretetre és az emberekkel való harmonikus kapcsolódásra. Idő kell neked, hogy megbízz másokban, és közel tudd engedni őket.

2. Mindenki kedvence

Kitten,Sleeping,On,A,Cozy,Blanket,Hugging,A,Toy.,A
Fotó: Svetlana Rey

Lenyűgözöd a körülötted élőket, és vonzod az ismeretleneket. Sokan szeretnek olyannak, amilyen vagy. De neked sem könnyű minden az életben. Megvannak a saját nehézségeid, és ezek minden napra adnak plusz feladatot. Te is szereted a társaságot, de szükséged van a saját teredre és idődre. Személyiséged egyedi, ahogy te magad is páratlan vagy. 

3. Igazi hölgy vagy

Blue,Devon,Rex,Kitten,Sits,On,A,Blanket,Near,The
Fotó: KhJuliette

Elképzelhető, hogy nemesi vér csörgedezik benned, de ha nem, akkor jól leplezed. Megjelenéseddel magadra vonod a figyelmet, és előtted szívesen tisztelegnek az emberek. Mindemellett játékos vagy és vidám. Megbízható és szeretsz másokon segíteni. Szíved mélyén minden rászorulót felkarolnál. Jótékonykodni is szeretsz, ha megteheted, de önkénesnek is szívesen beállnál, még egy idegen országban is. 

4. Kedves és nyugodt természet 

Small,White,Scottish,Fold,Kitten,On,A,Burgundy,Background
Fotó: Okssi

Már gyermekkorodban is te voltál az, akit sokan nagyon cukinak, kedvesnek és mosolygósnak tartottak. Árad belőled egy igazi békés és optimista hangulat. De mint mindenkinek, neked is vannak szomorkás hangulataid, ilyenkor ezt egyedül szereted megoldani. Nehezen kérsz másoktól segítséget. Szeretnek az emberek, hiszen a benned lévő harmónia átszáll rájuk is. Nagy álmod, hogy minden benned rejlő jóságot átadhass másoknak, hogy a világ jobb lehessen általad.

5. Megbízható és intelligens

Lovely,Kitten,Is,Playing,With,A,Feather,In,His,House
Fotó: WhisperOfJoy

Nagyon jó képességgel áldottak meg az égiek. Szeretsz tanulni, fejlődni és ezt még játékosan is teszed. Az élet nehézségeire nem görcsölsz rá. Népszerű vagy a saját köreidben, és ügyesen részt veszel mindenben, ahol megoldásokra van szükség. Találékonyságoddal meglepsz másokat. Ha valaki hozzád fordul, számíthat egy jó tanácsra. Lelked mélyén pedig érzékeny vagy, és tartod a határaidat, de ebből a tulajdonságodból is képes vagy előnyt formálni.

6. Sugárzó és megnyerő

Abyssinian,Cat
Fotó: The Len

Szereteted messziről sugárzik, így sokakat megnyersz a tiszta jelenléteddel. Szeretsz néha lustálkodni, pihenni, de készen állsz a segítésre, ha egy hozzád közelálló személynek szüksége van rád. Fontos az életedben a család és a szeretteid, de meg kell tanulnod magadat rakni az első helyre. Vágyaid és álmaid valóra váltásáért is sokat teszel, a szíved mélyén leginkább egy közösség van, amiért minden nap tehetsz. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek