TESZT

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.05. 18:30

Melyik bögrét választanád? Elárulja személyiséged legrejtettebb titkát

A személyiségtesztek feltárják előttünk a tudatalattiba eldugott titkokat is.

Az emberek évszázadok óta kutatják a tudatalattit, hogyan lehet magunkat mind inkább megismerni. A személyiségtesztek sokat segíthetnek ebben, mert bár banálisnak tűnhetnek, az önkéntelenül, gondolkodás nélkül adott válaszaink mégis sokat elárulnak belső világunkról. Most egy bögrés tesztet hoztunk, amely segít még jobban megérteni önmagunkat. Válassz egyet a 6 csésze közül. Ne gondolkodj, csak válassz! 

 

Első bögre

Ha ezt a bögrét választottad, az azt jelenti, hogy ambiciózus ember vagy, aki rendkívüli könnyedséggel ugrik sikerről sikerre, ami csodálatot és féltékenységet, irigységet is kivált. Szinte végtelen az energiád és sziklaszilárd a motivációd. Azonban olykor még a barátságokat is feláldozod a céljaid elérése érdekében. Általánosságban megbecsülnek, sőt, sokaknak akár példakép is lehetsz. 

Második bögre

Nagyon kreatív és atipikus ember vagy. Ezt a tulajdonságodat megőrzöd akkor is, ha csapatmunkában kell dolgoznod. A legjobban az emel ki a többiek közül, hogy tudod, hogyan találd meg a legváratlanabb megoldásokat, amelyekre gyakorlatilag senki sem gondolt. Azonban néha annyira őrültek az ötleteid, hogy nem értenek meg megfelelően, és a magyarázkodásba belefáradsz. De ha jól csinálod, akkor a legszűkebb baráti társaságod látnokává, prófétájává válsz. 

Harmadik bögre

Ha ezt a bögrét választottad, akkor irigylésre méltó emlékezetű ember vagy, aki képes felidézni mindenféle részletet, tapasztalatot és tényt a múltból. Talán a barátaid máris emberi Wikipédiának tartanak a rengeteg fejedben lévő információ miatt. Viszont hajlamos vagy arra, hogy elragadjon a nosztalgia. Ha azonban túljutsz ezen a transzon, tudod, hogyan használd ki a múltban tapasztaltakat egy jobb jövő elérése érdekében. 

Negyedik bögre

Gyengéd, nyugodt ember vagy, aki időt szakít a dolgokra, és nem szereti, ha kapkodni kell. Nem tűröd a nyomás alatti munkát, mert szükséged van a gondolkodási időre. Másrészt tudod, hogyan kell megnyugodni, és ami a legfontosabb, tudod, hogyan kell megnyugtatni másokat. Néha kényelmes lenne felgyorsítani a tempót, de általában inkább apránként, kortyonként, lépésről lépésre éled az életet a biztonság kedvéért.

Ötödik bögre

Annyira őszinte, átlátszó és érthető vagy, amennyire csak lehet. Ez néha azt jelenti, hogy bajba keveredsz, mert nem mindenki szereti az őszinteséget. De ez az erőd segített abban, hogy együtt érezz, és sok emberrel kapcsolatba kerülj. Az emberi lény mindenekelőtt arra vágyik, hogy megértsék, és itt lépsz be te a képbe.

Hatodik bögre

Energikus és pozitív ember vagy. Lehet, hogy nem veszed észre, de te vagy a csésze kávé sok körülötted lévő ember számára: ha melletted vannak, azonnal felpörögnek és cselekednek. Vannak, akik nem tartják sokáig ezt a tempót, de túlságosan elfoglalt vagy azzal, hogy minden pillanatot kiélvezz, így fel sem tűnik, hogy már egyedül robogsz. Ha bátor leszel, fejlődni fogsz!

(via)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek