A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.06. 15:30

Válassz egy kiskutyát, megmutatja, mi lakik a lelked mélyén

Ennél kedvesebb személyiségtesztet még nem láttál! Válassz egy cuki kutyust, elárulja rólad, milyen a természeted, mi lakozik a lelked mélyén.

Válassz egy szívednek kedves kutyust a képek közül, és megmondjuk, ki vagy. Ez a személyiségteszt nem hazudik, megmutatja, mi lakozik a lelked mélyén. Neked melyik kutya a kedvenced?

 

1. Magyar vizsla

Cute,Puppy,Vizsla,Playing,Outdoors
Fotó: Ivanova N

Kiegyensúlyozott vagy és sportos. Nagyon fontos számodra a mozgás és az egészség is. Mindenben lehet rád számítani, segítőkész vagy és optimista. Rendkívül kitartó vagy, ha valamit elhatározol, akkor azt meg is valósítod. Érzelmeidet könnyen kimutatod. Fontos, hogy határt tudj szabni az életben, nehogy kihasználjanak. Meg lehet benned bízni. Nyitott személyiséged a környezet is nagyon kedveli.

2.Német juhászkutya

Little,German,Shepherd,Puppy,Lies,In,The,Studio
Fotó: Happy monkey

Erős vagy, kitartó, megbízható. Szeretteidet védelmezed. Lágy szív lakozik benned, életed nagy részét mások javára vagy képes fordítani. Te vagy az, aki szívesen vállal önkéntes feladatokat is. Valódi lángelme vagy és nagyon tehetséges is. Lelked mélyén önzetlen vagy, és romantikus alkat. Bármilyen feladatot ad az élet, céltudatosan megoldod. Van egy kemény részed is. Versenyhelyzetben így nem sok ellenfeled van. 

3. Labrador

Chocolate,Labrador,Retriever,Puppy,Sitting,On,A,Meadow,With,Forget
Fotó: otsphoto

Igen magas intelligenciával rendelkezel. Rendkívül kíváncsi természet vagy, sokféle dolog érdekel. Szereted a jó társaságot és a kellemes, vidám beszélgetéseket. Humorod páratlan. Titokzatosnak tartanak, pedig őszintén megmutatod az érzéseidet - igaz, nem mindenkinek. Ezért mások is kíváncsiak rád, szeretnének beléd látni. Tudásodat sokan értékelik, rengeteget lehet tőled tanulni. Érzékeny vagy, és viszont sebezhető.

4. Akita

Adorable,Akita,Inu,Puppy,In,Dog,Bed,Indoors
Fotó: New Africa

Igazán makacs vagy. Nehéz téged irányítani, inkább te magad vagy irányító típus. Nagyon fontos számodra a család, jobban is érzed magad velük, mint egyedül, vagy a barátokkal. A család mellett fontos számodra a siker és a munkád is. Hangulatod változékony, sokszor az érzelmeid vezérelnek. Tele vagy szeretettel, de nem mindenkinek adsz belőle. Kritikus vagy, ha pedig nincs vidám napod, akkor jobb, ha mindenki távol marad tőled. 

5. Beagle

Cute,Beagle,Puppy,Sleeping,On,The,Sofa
Fotó: Pongky1986

Bárkit pillanatok alatt leveszel a lábáról. Hűséges vagy, nagyon szeretetteljes, vidám természetű. Elég makacs. Ha érzed mások szeretetét, akkor mindent megteszel értük. Elég aktív vagy, nem várod el, hogy segítsenek, de megköszönöd, ha megteszik neked. Barátaid és a család is nagyon türelmes veled. Lelked mélyén egy mélyen érző ember vagy, de ezt nem szereted másoknak megmutatni.

5. Border Collie

A,Border,Collie,Puppy,On,A,Pillow
Fotó: RundomGuy

Intelligens és családszerető vagy. Elég különc, de igazi mókamester. Izgalmas pezsgő életre vágysz, könnyen teremtesz kapcsolatokat. Gondterhelt néha a lelked, mert nem nősz fel sohasem. Felnőttként viszont nehezen szembesülsz a való élettel. Számodra csak a játszótér változik és a személyek, a gyermeki éned nem. Ez részben jó is , de néha nehézség is. Érzékeny maradsz életed végéig. 

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek