Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.

Brutálisan őszinte személyiségteszt: leleplezzük a legféltettebb titkodat!

Az ember társaságban is lehet magányos. Te tudod, mi váltja ki nálad ezt az érzést?

Mindenki találkozik az élete során a magány érzésével. Sokan elfogadják, hogy vannak ilyen pillanatok, és nem ásnak a kiváltó okok mélyére, pedig így lerövidíthető a szomorkodás. Tesztünk leleplezi, te milyen típus vagy, és ehhez csak annyit kell tenned, hogy az alábbi képre pillantasz. Az alapján, amit elsőként kiszúrtál, elemezzük a személyiségedet!

Min akad meg a szemed? (Forrás: themindsjournal.com)

Ha a szörföst láttad meg elsőként, akkor nagy valószínűséggel az elköteleződéstől való félelem miatt vagy magányos. Amikor a dolgok kezdenek komolyra fordulni, gyakran gondolsz arra, hogy inkább elmenekülsz. Szereted a függetlenségedet és azt a szabadságot, hogy azt csinálhatsz és akkor, amit és amikor akarsz. Ez az aggodalom tart vissza attól, hogy megtapasztald, milyen egy mély kapcsolatban élni. Be kellene látnod, hogy egy jó kapcsolat újfajta szabadságot adhat neked – azt a szabadságot, hogy önmagad legyél valaki mellett, aki szeret és elfogad olyannak, amilyen vagy. 

Amennyiben a Holdra figyeltél fel, akkor valószínűleg azért érzed magányosnak magad, mert a falak lebontása nem könnyű számodra. Szoros kapcsolatokra vágysz, és hiszed, hogy ezek gazdagabbá tehetik az életedet, de amikor közel kerül hozzád valaki, egy láthatatlan pajzsba ütközik. Nehezen nyílsz meg, mert félsz, hogy megsérülsz. Lehet, hogy a múltbeli tapasztalatok óvatossá tettek, de érdemes kipróbálnod, hogy egyre több mindent árulsz el a barátaidnak és a családodnak, és ha jó úton haladsz, mást is képes leszel beengedni az életedbe.

A bálnán akadt meg a szemed? Ez arról árulkodik, hogy túlságosan magadra koncentrálsz. Nem arról van szó, hogy önző vagy, de nagy terveid és céljaid vannak, amelyek az időd és a figyelmed nagy részét lekötik. Tudod, hogy a szerelem azt jelenti, hogy néha valaki más szükségleteit a sajátod elé helyezed, és te még nem állsz készen erre. Rendkívül motivált és független vagy, ugyanakkor elszigeteltnek és magányosnak érzed magad. Nehéz egyensúlyt teremteni a személyes ambíciók és a kapcsolatok között, ezért attól tartasz, hogy a partnered prioritása összezavarja a terveid. Jó ha tudod, hogy ha olyan párt találsz, akinek tényleg fontos vagy, ő támogatni és segíteni fogja az elképzeléseidet!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek