TESZT

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.12.14.

Válassz egy karácsonyfát: elárulja, milyen lesz az idei ünneped

Hamarosan itt a karácsony, ideje megvenni a fát, de előtte válassz egyet a képek közül, és tudd meg, hogy telnek majd az ünnepek.

Ideje megvenni az idei karácsonyfát! Te milyen fát szoktál venni? Bár az, hogy milyen formájút választasz, sokat elárul a személyiségedről és arról is, hogyan töltöd az ünnepeket. Nézd meg az ábrát! Neked melyik fa tetszik? Választásodból megtudhatod, milyen karácsonyra számíthatsz!

Fotó:  $hutterstock

1. Nem rajongsz idén a karácsonyért. Látod, hogy a barátaid és a családtagjaid rajongással tervezik és élvezik az ünnepeket. Kicsit irigykedsz is, de inkább a pihenésre koncentrálsz. Nem túl egyszerű, mert a pörgés körülötted rád is hat, de azért sikerül idén kikapcsolódni. Ha mégis úgy érzed, lépj bele az ünnepi bűvöletbe, nem bánod meg.

2. Hangolódnod kell, hogy ráérezz a karácsony igazi ízére. Ne az utolsó pillanatban döbbenj rá, hogy nem csak a fát kell megvenni. Ne legyen rohanás az egészből. Vegyél részt az ünnepi készülődésben. Fontos számodra a szeretet, ne tartson vissza semmi, hogy kényelmesen elintézhess mindent. Ne feledkezz meg a gyerekekről sem, hiszen a családban ők szinte a legfontosabbak. Ha nem kell rohannod az utolsó pillanatban, akkor kényelmesen ülhetsz le az asztalhoz vacsorára. Más lesz az ünnepek hangulata, lüktetése.

3. Lehet, hogy nagyon elfáradtál már és inkább az utazást választanád. Ideje lenne kipihenni az egész évet. Ez érthető, de lehet veszel egy utolsó nagy levegőt,hogy a családdal vagy szerelmeddel, esetleg a barátokkal ünnepelj. Indulj útnak utána. Így is varázslatos lehet a karácsony. A család és a szeretet is feltölthet, tudják a szeretteid, hogy jobb, ha már nem terhelnek tovább. Még egy kis kedves meglepetés is várhat a fa alatt.

4. Kiteszed szíved-lelked azért, hogy idén még szebb és bőségesebb legyen a karácsony, mint korábban. Nagyon boldoggá tesz, ha látod mások csillogó szemét, ha öröm járja át a szívüket, mert te igazán varázslatos hangulatot teremtettél. Megéri elfáradni egy kicsit, hiszen visszakapod azt a szeretetet, amit bele tettél, a közös ünneplésbe. Természetesen a karácsonyi fogások a te kezed közül mindig tökéletesen finomak. Ragyogni fog a fa is és a szíved is.

5. Te aztán tudod, milyen bőségben ünnepelni. A mindennapokban és az ünnepekkor is megteremted a bőséget. Senki nem szenved hiányt. Szeretsz saját kezűleg ajándékot készíteni, pedig bármikor bármit megvehetsz. Ilyenkor figyelmedet az ünnepeknek szenteled, a rohanás, az üzleti élet várhat. Képes vagy letenni a lantot, és a jelenben lenni. Élvezni a szeretteiddel a havat, a természetet is. 

6. Különleges az egyéniséged, kihasználod a kreativitásod. Az ünnepek a lelkedből indulnak ki, nem a pénztárcádból. Már gyermekkorodban is tudtad, hogyan és miből adj, így megtalálod az ajándékozás módját. Nem a mennyiség és a drágaság fontos, hanem a mérték és az érték. A karácsony igazi arca megmutatkozik számodra, és a körülötted lévők számára is. 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tovább tart a veszprémi kézilabdabotrány, a dánok képtelenek elfogadni a vereséget

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

„Sokat sírtunk" – Végre hazamehet családjához a másfél évig éber kómában fekvő ralis, Szilágyi Ricsi

hirtv.hu

Nagyon komoly összeget utalt egy monacói bankszámlára a hídpénzbotrány kulcsfigurája

metropol.hu

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

TESZT

A legtöbben elhasalnak rajta: zseni vagy, ha megfejted - Fotó

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog