RETRO RÁDIÓ

Napi 70 g szénhidrát: Íme, Rubint Réka zsírgyilkos étrendje

Napi 70 g szénhidrát: Íme, Rubint Réka zsírgyilkos étrendje
F. E.
Szerző
F. E.
Létrehozva2017. 02. 19. 18:15

A legjobb ételösszeállítás a lehetõ legkevesebb szénhidráttal! Éhes biztos nem leszel, viszont garantáltan fogyni fogsz. Vágj bele te is az átalakulásba minél hamarabb!

Február 20-án, hétfőn ismét kezdetét veszi a Nagy Átalakítás azzal az 5 szerencsés jelentkezővel, akik 6 héten keresztül Rubint Réka szakmai felügyeletével vesznek részt a programon.

A lányok az edzések mellett természetesen az étrendjüket is Réka segítségével állítják össze, ám ugyanezeket a fogásokat te is elkészítheted otthon! Így velük együtt végigcsinálhatod az alakátalakító heteket.

A napi ötszöri étkezés betartása nagyon fontos és minden nap minimum 2-3 liter folyadék (ásványvíz, tea édesítőszerrel, fogyasztása javasolt. A kávéfogyasztás engedélyezett, de számolj a vízelvonó hatásával és próbálj meg minél több vizet fogyasztani utána.

Íme az otthon is elkészíthető diétás menüsor:

Hétfő: 58 g szénhidrát

Reggeli: Gombás rántotta (hozzávalók: 3 db tojás, 2 g vöröshagyma, 50 g csiperkegomba, 20 g étolaj, fogyaszd 2 db Update 1 Ripsszel)

Tízórai: Update1 élőflórás epres joghurt gyümölcsdarabokkal 125 g

Ebéd: Cigánypecsenye vajas mandulás brokkolival (Cigánypecsenye: 120 g sertéskaraj, 1 gerezd fokhagyma, só, 20 g zsír, őrölt bors, fűszerpaprika. A húst bedörzsölöd a fokhagymával, a fűszerekkel és a sóval. 15 percre félrerakod, majd előmelegített serpenyőben készre sütöd. Brokkoli: 300 g brokkoli, 10 g szeletelt mandula, só, 20 g zsír. A megolvasztott zsiradékra teszed a brokkolit és 1 dl vizet. Sózod és készre párolod, tálaláskor megszórod mandulával.)

Uzsonna: Update1 Gyümölcskosár

Vacsora: Amerikai káposztasaláta (200 g fejes saláta, 30 g Update1 majonéz, 30 g reszelt sárgarépa, só, 20 g vöröshagyma, fekete bors, őrölt kömény, 40 g tejföl. A káposztát, hagymát, répát összekevered és megsózod. 20 percig állni hagyod, majd kinyomkodod a levét. Összekevered a többi hozzávalóval és 140 g Update1 grill natúr sovány savósajttal tálalod.)

Kedd: 55 g szénhidrát

Reggeli: Update1 Bacon szalonnás-lilahagymás kenyérlángos 130 g

Tízórai: Update1 Rumos ízű meggyes müzli szelet 25 g

Ebéd: Fűszerkéregben sült csirkemell (130 g csirkemell filé, kakukkfű, majoránna, fekete bors, só, 30 g vaj. A vajat megolvasztod, hozzáadod a fűszereket és a sót, majd bekened vele a csirkemellet és 160 fokon előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütöd. 15 g Update1 burgonyapürével tálald.)

Uzsonna: 1 db alma

Vacsora: Tojásos franciasaláta (30 g Update1 majonéz, 40 g tejföl, 20 g almakocka, 40 g cukormentes csemegeuborka kocka, 40 g főtt zellerkocka, 20 g főtt sárgarépa kocka, 1 db főtt tojás felkarikázva, 20 g főtt zöldborsó. A hozzávalókat a tojás kivételével összekevered, majd tálaláskor a tojásszeleteket a tetejére helyezed.)

Szerda: 60 g szénhidrát

Reggeli: Update1 Roppanós virsli 2 db, Update1 mustár, Update1 toast kenyér 2 db, uborkával

Tízórai: Update1 Kakaós keksz vaníliaízű krémmel töltve 30 g

Ebéd: Székelykáposzta (180 g savanyú káposzta, 120 g sertéscomb, 80 g víz, 30 g vöröshagyma, 15 g lecsó, 50 g tejföl, 20 g sertészsír, 1 gerezd fokhagyma, 10 g Update Norbi liszt, 3 g fűszerpaprika, só, őrölt bors, fűszerkömény. A sertészsírt megolvasztod, a kockára vágott vöröshagymát és a finomra vágott fokhagymát megpirítod. Ráteszed a felkockázott sertéscombot, megpirítod és a tűzről levéve rászórod a fűszereket és 2 percre pihenteted. A tejföl és a liszt kivételével a többi hozzávalókat ráteszed. Visszarakod a tűzre és kis lángon folyamatos keverés mellett készre főzöd. A Norbi lisztből és a tejfölből habarást készítesz és ezzel sűríted az ételt. Tálalás előtt további 2 percig forralod.)

Uzsonna: Update1 Kemencés szilvás lepény 16 g

Vacsora: Tárkonyos pulykaragu leves (60 g pulykacomb kocka, 10 g vöröshagyma, 40 g zöldborsó, 1 gerezd fokhagyma, 15 g sárgarépa, 100 g Norbi liszt, só, őrölt bors, tárkony, 1 db tojás, petrezselyem, libazsír, 3 dl víz. A libazsírt megolvasztod, a kockára vágott vöröshagymát és a finomra vágott fokhagymát megpirítod, majd ráteszed a felkockázott pulykacombot. A tojás és a liszt kivételével mindent hozzáadsz és készre főzöd. A Norbi lisztből és a tojásból tésztát gyúrsz. A kész tészta 10%-ából csipetkét készítesz és a levesben készre főzöd.)

Csütörtök: 52 g szénhidrát / nap

Reggeli: Főtt tojás paradicsommal, Update1 3,5 g veknivel

Tízórai: Update1 Almás-fahéjas müzliszelet 20 g

Ebéd: Update1 Pulyka Cordon Bleu (130 g pulykamell filé, 25 g szeletelt sonka, 20 g reszelt sajt, 1 tojás, 30 g Norbi liszt, 30 g Update1 morzsa, 300 ml olaj, só. A vékonyra szelt és kiklopfolt pulykamell filét sajttal és sonkával töltöd meg, majd bepanírozod és bő zsiradékban kisütöd. 15 g Update1 hagymás törtburgonyával tálalod, melyet a burgonyapüré pehelyből a csomagoláson található utasításnak megfelelően készítesz el. 30 g finomra vágott vöröshagymát 20 g libazsíron megpirítasz, borssal és kakukkfűvel ízesíted, majd a kész pürébe kevered.)

Uzsonna: Update1 Élőflórás őszibarackos joghurt gyümölcsdarabokkal 125 g

Vacsora: Pármai sonka saláta (100 g jégsaláta, 1 db karikára vágott főtt tojás, 30 g sonka, 30 g tejföl, 30 g Update1 majonéz, 20 g mozzarella sajt, oregánó, só. A hozzávalókat óvatosan összekeverve ízes salátát készítesz.)

Péntek: 60 g szénhidrát

Reggeli: Update1 Proteinpalacsinta, Update1 Sárgabarack lekvárral

Tízórai: Update1 Tojásos krém 150 g

Ebéd: Update1 Bolognai spagetti

Uzsonna: Update1 Vanília ízű turmix, 1 adag italporból

Vacsora: Update1 Fűszeres sertés grillkolbász 2 db, paprikával és Update1 mustárral

Szombat: 56 g szénhidrát

Reggeli: Túrófasírt majonézzel (50 g túró, 100 ml olaj, 15 g vöröshagyma, 1 db tojássárgája, 20 g Mester morzsa, só, fekete bors, 30 g Update1 majonéz. A túrót, a vöröshagymát és a tojást a fűszerekkel együtt összekevered. Ha túl laza a szerkezete a morzsa egy részét is belekeverheted. Kis golyókat formázol belőle és előmelegített sütőben készre sütöd.)

Tízórai: Update1 Tiramisu édesítővel

Ebéd: Update1 Zöldbabfőzelék sertéspörkölttel 350 g

Uzsonna: Update1 Grissino natúr 50 g, Trappista sajt szeletelve 50 g

Vacsora: Csurgatott tojásleves kolbásszal (340 ml víz, 1 db tojás, 40 g karikázott füstölt kolbász, 15 g kockázott vöröshagyma, 10 g Norbi liszt, 7 g sertészsír, 1 gerezd aprított fokhagyma, fűszerkömény, só, fekete bors, fűszerpaprika. A sertészsírt megolvasztod, a kockára vágott vöröshagymát és a fokhagymát megpirítod majd félrehúzod a tűzről és elkevered benne a fűszereket. 2 percig pihenteted. Rászórod a lisztet, felöntöd vízzel és elkevered, majd amikor felforrt a felvert tojást belecsurgatod.)

Vasárnap: 64 g szénhidrát

Reggeli: Főtt tojás paradicsommal és 3,5 g Update1 veknivel

Tízórai: Update1 Almás-fahéjas müzliszelet 20g

Ebéd: Fűszeres sertésszűz pirított szalonnával (130 g sertésszűz, 40 g kockázott szalonna, 10 g kockázott vöröshagyma, 1 gerezd aprított fokhagyma, só, bors, kakukkfű, majoránna, rozmaring. A szalonnát kiolvasztod, hozzáadod a vöröshagymát és a  fokhagymát majd megpirítod. Sózod, fűszerezed és ráteszed a karikázott sertésszüzet. Fedő alatt közepes lángon 20 perc alatt készre párolod és Update1 burgonyapürével tálalod.)

Uzsonna: Update1 Meggyes pite 110 g

Vacsora: Update1 Csokoládé ízű turmix, 1 adag italporból

 

 

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.