Villámgyors edzésprogram a tökéletes alakért, indítsd csinosan a tavaszt!

Hamarosan elõkerülnek a szekrénybõl a mindent megmutató szexi ruhadarabok. Nyûgözd le formás alakoddal a férfiakat! Íme, a leggyorsabb és leghatékonyabb gyakorlatok Rubint Rékától! Heti 3-4 alkalom tutira bomba formába hoz! Hajrá!

Még nem késő észbe kapni, ha azt szeretnéd, hogy nyáron rajtad mutasson legjobban a bikini! Persze ezért tenni is kell! Mutatjuk a leghatékonyabb, teljes testet átmozgató gyakorlatsort Rubint Réka segítségével, amit te is könnyen, pár perc alatt végrehajthatsz otthon.

Végezheted futás után, vagy önmagában, de abban biztos lehetsz, hogy ezzel az edzéstervvel eltűnnek a zsírpárnák a legkényesebb területekről is. Kezdőknek és haladóknak egyaránt szuper!

 

Hatékony 4-5 perces

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2015. június 22.

Térdhúzás lebegőülésből: Ülj le a talajon, kéztámasz hátad mögött. Mindkét lábad tartsd meg nyújtva a talaj felett, innen indul a gyakorlat: térdhajlítással mindkét lábad húzd fel mellkashoz, majd nyújtsd vissza. Arra vigyázz, hogy a könyököd nem érhet közben a talajhoz. Kezdőknek: 12, haladóknak: 25 ismétlés.

Oldalsó hasizom erősítés: Ellentétes kar és láb egymáshoz közelít, hát nem éri el talajt. Kezdőknek lábanként: 6-6, haladóknak: 12-12 ismétlés.

Csípőemelés: Szűk fekvőtámasz pozíció, elől könyöktámasz. Told fel a fenekedet, majd engedd vissza alaphelyzetbe. Kezdőknek: 12, haladóknak 25 ismétlés.

Fekvőtámasz: Ereszkedj a talajra, fekvőtámasz pozíció. Karhajlítással engedd le a törzsed a talajhoz, majd nyomd vissza magad kiinduló helyzetbe. Fontos, hogy a tested mindvégig egyenesen tartsd. Ha kevésbé vagy edzett, női fekvőtámasszal (térdepelve) indíts. Minél közelebb van a karhoz a térded, annál könnyebb a gyakorlat. Idővel térj át a hagyományos változatra! Kezdőknek 6, haladóknak: 12 ismétlés.

Lábemelés: Térdelőtámasz a talajon, egyik lábad tartsd meg 5 cm magasan a levegőben. A megtartott lábad emeld fel, amilyen magasra tudod, majd húzd vissza. Kezdőknek lábanként: 12-12, haladóknak 25-25 ismétlés, mindkét oldalon. A gyakorlatot nehezítheted lábsúllyal is.

Kitörés térdhúzással: Arra vigyázz, hogy a térd soha ne menjen a boka elé. Kezdőknek oldalanként 6-6, haladóknak 12-12 ismétlés.

Ezek a gyakorlatok számítanak egy körnek. Kezdőknek 2 kör javasolt, haladóknak pedig mehet akár 4-5 kör is.

Ne felejts el bemelegíteni edzés előtt, és nyújtani, ha végeztél!

Jó edzést! Hajrá!

 

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!