Létrehozva: 2024.10.07. 15:00

Lebukott Al Pacino exe, beindultak a találgatások

Újabb hollywoodi románcra derült fény?

Szerző H. M.

Amerika-szerte szatirikus előadásairól és társadalomkritikus hozzáállásáról ismert Bill Mahert autójában fotózták le a kaliforniai Chateau Marmont Hotelnél. A történet érdekessége, hogy a humorista mellett ült a 31 éves Noor Alfallah, a hollywoodi legenda, Al Pacino exe, a sztár legkisebb gyermekének anyja  – derül ki a PageSix cikkéből.

Bill Maher és Al Pacino exe sietősen távozott a hotelből (Fotó: Pexels/Bruno Maceiras – Képünk illusztráció)

Hollywoodi szakítás

Al Pacino és Noor Alfallah nem éppen klasszikus szerelmi történetet tudhat magáénak. 2022-ben már hivatalosan is együtt jártak, ám elmondásuk szerint egyikük sem gondolkodott házasságban. 2023-ban megszületett közös gyermekük, Roman. Nem sokkal később szakítottak. Alfallah 2023 szeptemberében kérte ugyan Roman teljes szülői felügyeletét, de hiába: a bíróság döntése értelmében a szülőket közös felügyeleti jog illeti Roman kapcsán, a színész pedig havonta több mint 30 000 dollár (11 millió forint) gyerektartást fizet Alfallahnak. 

Lehet, hogy Bill Maher számára ez csak egy most kezdődő szerelem? Vagy azért vette olyan sietősre a szállodából való távozást, mert már régebb óta tart viszonyt Alfallahval, s igyekezett elkerülni a lebukást? Bármi is az igazság, az eset óta mindkét fél mélyen hallgat...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek