SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.21. 11:30

Tuvic Aleksandra: „Már szívesen szülnék”

Ismét képernyőre kerül a TV2 realityje, ahol tehetős fiatalok hétköznapjait követhetjük nyomon. A Kőgazdag Fiatalok szereplői közül többen az első évadban is szerepet kaptak, így köztük Tuvic Aleksandra is borzolja majd a kedélyeket.

Már egy ideje felröppent a hír, hogy a Kőgazdag Fiatalok sztárjának szíve ismét szabad. Ám Tuvic Aleksandra egyáltalán nem szomorúan éli meg a szingli időszakot, ezért nem is keresi a szerelmet.

Tuvic Aleksandra - Kőgazdag Fiatalok
Tuvic Aleksandra évezi, hogy szingli, bár néha unalmasnak tartja (Fotó:  TV2)

Tuvic Aleksandra: „Csak a megfelelő férfira várok”

„Csütörtöktől vasárnapig imádok szingli lenni, de hétfőtől szerdáig unalmas. Őszinte leszek: nem ismerkedem, és randik sincsenek az életemben. Tizennyolc éves korom óta folyamatosan párkapcsolatban voltam, így kimaradt az életemből az igazi szingliség. Most szükségem is volt arra, hogy kicsit egyedül legyek a barátnőimmel, és ismét megtaláljam önmagam. Amúgy is a »megszoksz vagy megszöksz« politikát folytatom egy párkapcsolatban. Az építő kritikákból képes vagyok tanulni, de senki kedvéért nem változom meg, főleg huszonnyolc évesen” – kezdte Aleksandra a hot! magazinnak.

Kőgazdag Fiatalok szereplői
Baráti társasággá alakult a Kőgazdag Fiatalok szereplőgárdája (Fotó:  TV2)

A híresség számára igazi példa az édesanyja, ha a családról van szó: ő is hasonló elvek és módszerek alapján szeretné nevelni a gyermekét. Ám ehhez először egy férfit kellene találnia.

Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy már szívesen szülnék. Úgy érzem, készen állok, és a testem is kifejlődött hozzá, így már csak a megfelelő férfira várok. Mindig is szerettem volna családot, csak nem mindegy, hogy kivel. Valószínűleg vagány anyuka lennék, és elkényeztetném a gyerekemet, aki persze hatalmas csibész lenne – mondta.

hot címlap
További sztárhírekeket olvashatsz a hot! e heti számában (Fotó: archív / hot magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek