Létrehozva: 2024.10.16. 09:20

Kőgazdag Szandi felhagyott a pénzszórással, ezt csinálja helyette

A Kőgazdag Fiatalok sztárja felhagyott a pénzszórással. Kőgazdag Szandi gondol a jövőjére és jelenleg befektetésen töri a fejét.

Kőgazdag Szandi 28 évesen szeretne megkomolyodni, felhagyott a pénzszórással! A Kőgazdag Fiatalok című TV2-es reality sztárja a Ripost-nak mesélt az anyagiakról.

kőgazdag szandi
Kőgazdag Szandi megkomolyodott, már másképp bánik a pénzzel (Fotó:  TV2)

Kőgazdag Szandi: „Nem annyira fontos egy nyolcvanadik cipő”

Jelenleg nincs olyan nagyobb tárgy, amire vágynék. Mindenem megvan” – mondta lapunknak a plasztikabolond Szandi. „Belegondolva, régen vásároltam magamnak igazán drága holmit. Cipőt is már legalább egy vagy két hónapja nem vettem… Az utóbbi időben rájöttem, hogy nem annyira fontos egy nyolcvanadik cipő. Inkább utazásra költök, és befektetésen gondolkozom.”

28 évesen meg kell komolyodni. Ideje, hogy passzív bevételről gondoskodjak, hogy folyamatosan jöjjön a pénz

– tökélte el Tuvic Aleksandra, aki a Kőgazdag Fiatalok 2. évadának forgatásán még nem volt ilyen megfontolt, és csak úgy halmozta a luxust.

Kőgazdag Szandi: „Nincs sok barátom – hála a Jóistennek!”

A TV2 polgárpukkasztó reality-je második évaddal folytatódik, ahol a jól ismert szereplők nagyja felbukkan majd, élükön Szandival, aki az első évadban azt mondta: egy kisebb lakás árát elköltötte már plasztikai beavatkozásokra. Jelenleg úgy érzi: készen van, nem tervez kés alá feküdni, de ez nem azt jelenti, hogy nem jár egyedi – és persze drága testkezelésekre. A második évad első részében például speciális narancsbőr-eltávolító masszázson járt, merthogy elmondása szerint a hátsója a sok edzés ellenére sem elég feszes.

De a partizásból sem adnak alább a Kőgazdag Fiatalok: Aurél luxus születésnapi bulijára Miss Tuvic a barátnőjét, Vandát is elviszi, amiből lesz is baj, ugyanis Mettával igencsak hajbakapnak, Szandi pedig villámhárítóként lép közbe. A Ripost-nak elmondta:

Mérleg a horoszkópom, nagy az igazságérzetem, és utálom a veszekedést. A saját baráti társaságomban is igyekszem elsimítani az indokolatlan vitákat. Egyébként nincs sok barátom – hála a Jóistennek! Régebben még fontos volt, hogy minél többen vegyenek körbe, de mára kialakult egy négy-öt fős társaság, és nincs felvétel! Nem mintha sokan próbálnának közeledni felém, lehet, hogy rá van írva a fejemre, hogy nem járnak jól – fogalmazott nevetve Szandi, majd hozzátette:

A barátaim hozzám hasonló anyagi helyzetben vannak, általában összedobjuk a buli végén a fogyasztás árát.”

Azért a számológépet nem vesszük elő, ha mondjuk kijön egy százezres számla, mindenki belead valamennyit.

„De ha férfiak is vannak a társasában, akkor alap, hogy ők fizetnek. Olivérrel is sokat lógunk együtt, akkor sem merül fel, hogy nekem kéne fizetnem” – utalt a műsor másik sztárjára, PSG Oglira.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek