Létrehozva: 2024.10.16. 08:30

Tóth Gabi elárulta, ki hordja a nadrágot a kapcsolatukban

Bár az énekesnő szombaton kiesett a Sztárban Sztár All Star-ból, hamarosan a Dancing with the Stars-ban újra visszatér a képernyőre. Tóth Gabi és Papp Máté Bence elárulta, hogyan telnek a próbák, valamint kiderült az is, hogy ki hordja a nadrágot a kapcsolatukban.

Tóth Gabi szombaton kiesett a Sztárban Sztár All Star évadából, de egy cseppet sem bánkódik. Hamarosan nem a hangját, hanem a tánc tudását mutathatja meg a Dancing with the Stars-ban kedvesével Papp Máté Bencével. Már lázasan próbál a szerelmes pár, amiről a reggeli Mokkában is meséltek, valamint azt is elmesélték, hogy miért vállalták el a műsort.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence között hatalmas az összhang (Fotó: Bánkúti Sándor (BS)

Nagyon nagy örömmel vállaltuk el ezt a feladatot és igazából a szerelmünket akarjuk még jobban megélni. De azt azért leszögezném, nem a szerelmünkkel szeretnénk megnyerni a versenyt, hanem tényleg szakmailag is emelni akarjuk a színvonalat és nagyon jókat akarunk táncolni. Picit minden egyes adással egy kis szeletet fogunk elmesélni a mi történetünkből

 – mesélte Tóth Gabi párja, aki a műsor miatt még továbbképzésre is jár, hiszen a különböző táncstílusokat neki is meg kell tanulnia. Azt is elárulták, hogy korábban már sikerült a nyári táboruk alatt összekovácsolódni, így könnyedén veszik az akadályokat.

Tóth Gabi és szerelme között kiderült, ki a főnök

A beszélgetés során az is szóba került, hogy Gabi már ismeri azt a szinte lehetetlennek tűnő feladatot, hogy hétről hétre kell begyakorolni valamit a következő adásra. Ezért nagyon jól és gyorsan tudnak együtt dolgozni, de olykor-olykor mind kettejüknél elfogy az a bizonyos türelem.

„Nálunk abszolút a Máté hordja a gatyát és ő a dominánsabb. Én is egy vehemensebb habitusú csaj vagyok, inkább azt mondanám ezek a jó vidéki asszonyok voltak ilyenek, nálunk a családban. Nagypofájúak vagyunk, megyünk megmondjuk a dolgokat, de amikor oda jött apjuk, akkor odacsapott az asztalra, de ez a próbákon is így zajlik" – mesélte Gabi, aki hozzátette, hogy összességében jó hangulatban és vidáman telnek a próbáik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek