Létrehozva: 2024.10.22. 08:30
Módosítva: 2024.10.22. 09:19

„Te ne kérjél engem számon” — adásban fenyítették be a TV2 milliomos sztárját

Múlt héten derült ki, hogy alakul valami a Kőgazdag Fiatalok Szandija és Aurélja között, amit természetesen a magát bandavezérnek tekintő Olivér sem hagyott szó nélkül. Sőt, PSG Ogli annyira a szívén viseli Miss Tuvic sorsát, hogy megpróbált ráijeszteni Aurélra, hátha elveszi a kedvét a dologtól.

PSG Ogli és Szandi a Kőgazdag Fiatalok 1. évada óta legjobb barátokká váltak, így Olivér feljogosítva érzi magát arra, hogy a lány szerelmi életébe is beleszóljon, különösen ha Aurélról van szó. A két fiatal még el sem jutott a megbeszélt randiig, de Ogli már most mindent megtesz, hogy szabotálja ezt a kapcsolatot, és igyekszik elrettenteni a 20 éves fiút.

PSG Ogli
PSG Ogli a Kőgazdag Fiatalok 2. évadában is hozza a formáját: igyekszik szabotálni Kőgazdag Szandi és Aurél randiját (Fotó: TV2)

Olivér a Kőgazdag Fiatalok hétfői adásában áthívta magához Aurélt, hogy egy kicsit elbeszélgessenek a Szandival kapcsolat terveiről:

Azért is hívtalak ide tesó, mert át kéne beszélnünk egy pár dolgot. Például Miss Tuviccsal mi a terved? Mert nem tetszik nekem ez, amit csináltok.

Mi köze van egyébként hozzá? Miért kér számon?” – háborodott fel Aurél azonnal.

„A barátom, úgyhogy te ne kérjél engem számon – csitított el gyorsan, ellentmondást nem tűrő hangon.

Mi a terved egyáltalán? Mert ez zsebbe nyúlós lesz. Szerintem te nem állsz erre készen

– érdeklődött Olivér, és azt is kijelentette, hogy Aurélnak ez a kapcsolat minimum egy havi 20-as lesz, természetesen millióban.

PSG Ogli nem támogatja Aurél és Szandi kapcsolatát

Végül persze Aurél bevallotta, szeretné ágyba vinni Szandit, bár Olivér ezt kihasználásnak titulálta, ugyanis szerinte a lány teljesen mást vár tőle. PSG Ogli azt is kijelentette olyan közel állnak egymáshoz a szőkeséggel, hogy úgy érzi, a szerelmi életébe is van beleszólása.

Aurél azzal nincs tisztában, hogyha Szandinak van egy párkapcsolata, abban én is részt fogok venni, ha tetszik, ha nem. Továbbra is nagyon erőszakos ebben témában és továbbra is szeretné ezt a randit, de majd lesz neki pislogás, amikor Szandi egy kicsit megráncigálja

– közölte.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek