Létrehozva: 2024.10.14. 07:00
Módosítva: 2024.10.14. 08:04

Tilla bevallotta: PSG Oglival szeretne műsort vezetni

Hétfőn indul a Kőgazdag Fiatalok 2. második évada, de a szereplők már szombaton este berobbantak a TV2 képernyőjére, a Sztárban Sztár All Stars utolsó előtti adásában. PSG Ogli saját dallal állt színpadra mint sztárfellépő, de természetesen vitte magával a többieket is, akik a produkció után egyből össze is kaptak. Tilla azt sem tudta, hova kapja a fejét, de, úgy tűnik, cseppet sem bánta.

A Sztárban Sztár All Stars színpadán kaptak össze a Kőgazdag Fiatalok szereplői, miután PSG Ogli előadta új dalát. A műsorvezető, Tilla szinte szóhoz sem jutott a tűzről pattant társaság mellett, de úgy tűnt, élvezi a helyzetet, és elárulta, szívesen fogadná műsorvezető társául az olykor érthetetlenül hadaró PSG Oglit. Ki tudja, talán a TikTok-sztár az éneklés és a tánc után ebbe is belevág!

PSG Ogli
Úgy tűnik, Tilla áldását adná, ha PSG Ogli műsorvezetői babérokra törne az éneklés után (Fotó: TV2)

PSG Ogli már azzal ledöbbentette a rajongóit, hogy a Dancing with the Stars 5. évadában fog szerepelni Szőke Zsuzsi párjaként, de úgy tűnik, ez még csak a kezdet volt. A Kőgazdag Fiatalok sztárja úgy döntött, a tánc mellett az éneklésbe is belevág, sőt már meg is jelent első saját dala, Csak a szoki címmel, amit a Sztárban Sztár színpadán adott elő a műsor többi sztárjával közösen. Persze ebből is vita alakult ki a szereplők között, hogy kinek van jobb hangja, ugyanis úgy tűnik, Aurél is zenei babérokra tör. Persze ezután az is szóba került, hogy Oglit igen nehéz elviselni a folytonos ordibálásával, de Tillát ez nem zavarja.

Olivérrel akarok műsort vezetni, ez nagyon kemény

 – jelentette ki nevetve.

PSG Ogli szerint ő a főnök a csapatban

A legfőbb vitatéma természetesen a falkavezér kérdése volt, ugyanis a Kőgazdag Fiatalok legtöbbje úgy gondolta, csak is ő lehet az. Olivér ezt ki is jelentette Tilla kérdésére, amit a többiek nyilván nem hagytak szó nélkül.

„A góré én vagyok, rám van írva, hogy BOSS” – közölte Aurél, amire PSG Ogli gyorsan reagált is.

Aurél nagyon megerősödött most idén, ilyen maffiásat játszik

 – mondta nevetve, de Metta már szinte ki is tépte a kezéből a mikrofont.

„Közben nem ők a főnökök, mert én vagyok a rangidős, úgyhogy engem kell itt a legjobban tisztelni. Szóval ha a főnök nem is, de én vagyok a legérettebb a bandában” – jelentette ki, mire a többiek lehurrogták.

Azt gondolom egyébként, hogy mindannyian nagyon erős személyiségek vagyunk, határozott véleménnyel és emiatt mi vagyunk a sok dudás egy csárdában tipikus esete. És nem mindig férünk el

 – tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek