Magyar Péter pánikszerűen törölni kezdte a cigarettacsempésszel közös képeket

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.12. 19:30

PSG Ogli a tánccipő után mikrofont ragad: saját dallal debütál a Sztárban Sztár színpadán

A Kőgazdag Fiatalok pörgőnyelvű sztárja sosem titkolta, hogy szerinte ő egy igazi multitalentum és bármihez is adja a nevét, az arannyá válik. Úgy tűnik PSG Ogli ezt annyira komolyan veszi, hogy nemcsak a táncba vág bele idén, hanem az éneklésbe is.

A szókimondó bulikirály PSG Ogli először a TikTokon lett ismert sokszor érthetetlen hadarásával és féktelen pénzszórásával, amivel be is került a TV2 Kőgazdag Fiatalok című műsorába. Ám Olivér itt nem állt meg és úgy tűnik most eldöntötte: az egész országot meghódítja. PSG Ogli Instagram oldalán árulta el, hogy most épp mire készül.

293A7955
PSG Ogli 7
PSG Ogli most már nem csak a Dancing with the Stars zsűrijének, hanem a Sztárban Sztár All Stars versenyzőinek is meg akarja mutatni mit tud (Fotó: Szabolcs László)

Szeptemberben robbant a hír, hogy a Dancing with the Stars 5. évadának egyik párosa PSG Ogli és Szőke Zsuzsi lesznek. A próbák teljes gőzzel zajlanak és már csak két hetet kell várni a Dancing with the Stars 2024-es indulásáig. Viszont a Kőgazdag Fiatalok 2. évada már október 14-én, hétfőn elkezdődik, így aki Oglira kíváncsi, az jövő héttől nagy dózisban fogyaszthatja. Sőt, mint kiderül a TV2 nézői már ma is láthatják a Kőgazdag Fiatalok többi szereplőjével együtt, ugyanis Olivér a Sztárban Sztár All Stars utolsó előtti adásában fog szerepelni. A megosztó TikTok sztár azt is elárulta, hogy nem akármivel, egy saját dallal készül, amit most hallhat majd először a nagyközönség.

Extra sztár feladat a Sztárban Sztár-ban a TV2-n! 19:15-kor kezdünk! Debütál a saját dalom, várjátok?

– írta angolul a 24 óráig elérhető Instagram történetében. A videón pedig jól látható, hogy a Kőgazdag Fiatalok szereplői mind a helyszínen támogatják.

PSG Ogli
PSG Ogli dala a Sztárban Sztár All Stars színpadán fog debütálni (Fotó: Instagram)

PSG Ogli a dobogós helyezésre vágyik a Dancing with the Stars-ban

Ugyan sokan azt hitték, hogy nem fogja komolyan venni a versenyt, úgy tűnik Olivér nagyon is keményen próbál a Dancing with the Stars első adására, amit a partnere Szőke Zsuzsi is alátámaszt. Az influencer a TikTok oldalán egy kis betekintést is engedett az edzésükre, ahol elmondta, nagyon szeretne dobogós helyezést elérni a műsorban.

@psgogli7 Lesz szerintetek dobogo?😜🕺🏽🔝 @zsuzsiszoke ♬ eredeti hang - PSG Ogli 7

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek