"Börtönbe juttatlak" - Magyar Péter megfenyegette volt barátnőjét

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.11. 06:00

Folytatódik az adok-kapok PSG Ogli és Szabyest között: „Igazából a parkett bohóca”

Folytatódik a verbális párbaj a Farm VIP sztárja és a Kőgazdag Fiatalok hadaró fenegyereke között. A napokban durva adok-kapok alakult ki Szabyest és PSG Ogli között.

Egy hete robbant ki a botrány, amikor Szabyest páros lábbal szállt bele a PSG Ogliba. A zenész nehezményezte, hogy az influenszer rossz példát mutat sok fiatalnak azzal, hogy 16 évesen otthagyta az iskolát. Az énekes emellett már korábban is nekiesett már az influeszernek, mert szerinte kamu ruhákat vásárolt Dubajban, amit az aluliskolázottságának tudott be.

PSG Ogli 7nek ment SzabyEst
A Kőgazdag Fiatalok szereplők közül PSG Oglival már több pengeváltása volt korábban Szabyestnek (Fotó: Szabolcs László)

PSG Ogli keményen visszavágott

Az énekes és az influenszer a Tények Plusz műsorában beszélt a köztük feszülő ellentétekről. Az interjú során durva verbális ütésváltásokra is sor került, ami olykor övön alulra ment. PSG Ogli fülébe is eljutottak a durva vádak, amire reagált is.

„Hát ezt a Szabyestet egyáltalán nem tudom ismert embernek, sőt inkább egy ismeretlen embernek tartani. Régen nem voltam olyan nagyon példamutató, amikor kezdtem. 

Most már inkább annak tudnám mondani magam, hogy amit egy éve képviselek azt már annak tudnám mondani. Ezért magamat követendő példának tartom, de azt, amit ő csinál, azt a rohadék stílusát semmiféleképpen ne kövessék az emberek.

Azaz irigység, az a rossz indulat, ami benne van az emberben az hihetetlenül gáz” – fejtette ki PSG Ogli 7 Szabyestről kialakult véleményét a TV2-nek.

„PSG Ogli a parkett bohóca”

Persze Szabyest is elég komoly verbális öklösöket osztott ki PSG Ogli 7 Dancing with the Stars-os szereplésével kapcsolatban.

Nem kell az érettségi, hát majd elmész tévéműsorba, majd táncikálsz egy televíziós műsorba, az bőven elég ahhoz, hogy sikeres legyél. Hiszen az Ogli azt gondolja, hogy ő sikeres és ő már valami nagyon nagy ember, azért mert ő a Dancing with the Stars-ban szerepel. Holott igazából a parkett bohóca

 – kezdte Szaby.

„Nem tudom, hogy az Ogli honnan keresi a pénzét, és hogy a dubajozás nála milyen formában jön havonta szóba. Én például azért voltam ott, mert 2018-ban megnyertem egy vlogger versenyt, amire maga Dubaj kormánya hívott ki, emiatt minden évben visszatérek” – vágott oda Szaby egy durvát Oglinak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek