Létrehozva: 2024.10.05. 06:00

Szabyest két lábbal szállt bele PSG Ogliba: "Ha több osztályt végzett volna..."

Szabyest nem fékezte a nyelvét. PSG Ogli botrányos megnyilvánulására reagált a fiatal énekes.

PSG Ogli tovább borzolja a kedélyeket. A Kőgazdag Fiatalok polgárpukkasztó sztárja eddig őrült pénzszórásával verte ki a biztosítékot, most pedig olyat mondott, amit a nagyszájú Szabyest sem tudott szó nélkül hagyni.

293A7955
PSG Ogli 7
PSG Ogli megint kiverte a biztosítékot, Szabyest pedig nem hagyta szó nélkül a sületlenségeket (Fotó: Szabolcs László)

PSG Ogli: „Dehogy teszem le az érettségit!”

PSG Ogli a Titkok Ramónával című podcastben vendégeskedett, ahol többek között arról is beszélt, hogy az érettségit felesleges hülyeségnek tartja, amire neki nincs is szüksége.

Mindig átváltottam gyengébb iskolákba, mert nem nagyon szerettem. Fontosnak tartom az elejét a sulinak, általánosig. Azután nem nagyon tartom fontosnak azokat, amiket ott tanítanak. Mert nem használom az életben ezeket a dolgokat… Ha kimondja valamelyik családtagom, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek. Dehogy teszem le az érettségit, hagyjál már békén a hülyeségeiddel! Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom volt. Nekem ez egy berögzült betegség. Egész évben beteg voltam” – háborgott a botrányhős, akinek szavaira Szabyest reagált a Riposton keresztül.

293A8821
Szabyest nem kertelt, páros lábbal szállt bele PSG Ogliba (Fotó: Szabolcs László)

Szabyest PSG Oglinek: "Nagyon sok fiatalnak mutat ezzel rossz példát!"

Elvileg ennek az országnak célja értelmes fiatalokat kinevelni, mégis középpontban van ez a csávó, aki azt hirdeti, hogy tök oké 16 évesen otthagyni az iskolát. Egy olyan emberről beszélünk, aki olyan buta, hogy tizenötször átvágják Dubajban hamis cuccokkal. Ha több osztályt végzett volna el és több nyelvtudása lenne, akkor talán leesne neki, hogy gyanús, hogy a kinti Balmain boltokban több mint 75 százalék kedvezmény van az »eredeti« cuccokra… Valaki vagy direkt veszi a replikákat, vagy annyira aluliskolázott, hogy képtelen felfogni az összefüggést: nem az eredeti terméket árazták le mindig pont akkor, amikor kint járt, hanem a turistákat megtévesztő utánzatokról van szó” – háborgott a fiatal énekes, aki nem először szól be hírességeknek, majd tovább folytatta.

Nagyon sok fiatalnak mutat ezzel rossz példát. Rengetegen küzdenek azzal, hogy tanulással és szorgalommal kitörjenek a rossz sorukból. Erre jön ez a szutyadék PSG, aki azt hirdeti, hogy iskolai végzettség nélkül is lehet valaki gazdag. Mondjuk az is beszédes, hogy nem tudni, honnan is van az a rengeteg pénz, amit költöget. Nem valószínű, hogy a kimagasló szellemi teljesítményének köszönhetné. Mert aki önerőből épít valamit, az büszke arra, ami mögötte van és nem kell titkolnia” – élcelődött Szabyest, majd bevitte a kegyelemdöfést:

Nem lepődnék meg, ha ezzel a Gáspár Laci-szinttel jövőre az X-Faktorban látnánk viszont »szakmai« zsűriként…

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek