Létrehozva: 2024.10.03. 15:30

Már most áll a bál a Kőgazdag Fiatalok körül: Herceg Csabi borsot tört PSG Ogli orra alá

Egymásnak feszül a két szájhős? A Kőgazdag Fiatalok két sztárja, Herceg Csabi és PSG Ogli kakaskodik egymással.

A napokban jelentették be a várva várt hírt: folytatást kap a polgárpukkasztó TV2-es reality. A Kőgazdag Fiatalok szereplői között az új évadban több ismerős arc is feltűnik, élünkön PSG Oglival, s lesz, aki hiányzik majd a következő részekből, ilyen például Herceg Csabi. Ez azonban nem akadályozza a két nagyszájú fiút abban, hogy egymásnak feszüljön.

kőgazdag fiatalok
PSG Ogli ötletét nyúlta le Herceg Csabi, vagy fordítva? Máris áll a bál, pedig a Kőgazdag Fiatalok 2024-es évada még el sem kezdődött (Fotó: MW archív)

Egymásnak feszült a Kőgazdag Fiatalok két sztárja

Herceg Csabi és PSG Ogli viszonya nem volt felhőtlen az első évadban, rendre igyekeztek egymásra licitálni arcoskodásban. Versengésük a jelek szerint nem hagyott alább. A műsort beharangozó videók kedd délután jelentek meg, ebben jelenti be PSG Ogli, milyen vállalkozásba fogna, amiből tovább dagadna az amúgy is vastag pénztárcája.

Pénz és verejték! Illat a te izzadtságoddal!

– dobja fel egy barátja az ötletet, amire a hadaró izomceleb le is csap.

Néhány órával azután, hogy a videója körbejárta az internetet, Herceg Csabi fontos bejelentést tett a közösségi oldalán…

Testvéretek saját illata, parfümje hamarosan megjelenik és lehet rendelni! Férfi, női, unisex

– kezdte bejelentését.

Milyen egy gazdag illat? Ami után mindenki megfordul? Ami gazdagabbá, sikeresebbé, szerencsésebbé tesz? Önbizalmat ad? Milyen az illat egy Ferrariban? Hamarosan megtudjátok! A világ legjobb illata, aminek nem lesz párja” – harangozta be új üzletét az ex-kőgazdag fiatal.

Herceg Csabi
Herceg Csabi néhány órával azután jelentette be új parfümjét, hogy megjelent a videó, amin PSG Ogli saját illat kiadásáról beszélt 
(Fotó: Instagram)

Bár PSG Ogli bejelentése után rukkolt elő a saját parfümötlettel, de Csabi biztosította követőit, hogy ő találta ki előbb a projektet: egy emailüzenetet mutatott, amiben tavaly nyáron biztosította egy cég arról, hogy folyamatban van a gyártás, sőt, az első illatminták el is készültek.

Herceg Csabi
Herceg Csabi állítja, ő előbb találta ki a parfümötletét, mint PSG Ogli (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek