„Szétba**uk az egész M1-et” - erőszakos cselekményekbe kezdett Magyar Péter akciócsoportja

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.02. 08:30

Ő a Kőgazdag Fiatalok legújabb szereplője: „Én és a luxus kéz a kézben járunk”

Folytatódik a polgárpukkasztás. Hamarosan visszatér a képernyőre a Kőgazdag Fiatalok című reality, új szereplő borzolja a kedélyeket.

Két hét múlva elstartol a TV2 polgárpukkasztó realityje, a Kőgazdag Fiatalok 2. évada. Jól ismert arcok mellett egy új szereplő is felbukkan majd: Vanda sem a szerénységéről lesz híres…

szanyi vanda kőgazdag fiatalok
Szanyi Vanda nem éppen szerény személyével egészül ki a Kőgazdag Fiatalok bandája (Fotó: TV2)

Szanyi Vanda: „Kilencven pár cipőm van”

Nemrég robbant a nagy hír: folytatást kap a megosztó reality, a Kőgazdag Fiatalok, október 14-én indul a második évad, ahol új szereplőként mutatkozik be Szanyi Vanda, aki már a bemutatkozó filmjében sokaknál kiverte a biztosítékot.

Én és a luxus kéz a kézben járunk” – fogalmaz a plasztik nő. „Ehhez társul még egy okosság, egy elegancia és egy nőiesség, ami verhetetlen” – fényezte magát a szőkeség, aki a jelek szerint cipőmániás is.

Kilencven pár cipőm van, van olyan, amiből a szivárvány összes színe megvan.

Rongyrázásból nem lesz hiány, a kisfilmje képkockáin a közelgő esküvőjét is beharangozzák.

Kőgazdag Fiatalok: Bioszéna és másfél millió forintos kalap

A luxust igénylő lány Tuvic Aleksandra barátnőjeként kerül képbe a műsorban. Szandi ezúttal is hozza majd a formáját: ha napozni támad kedve, Dubajnál alább nem adja, s bár jelenleg szingli, nem aggódik, mint mondja: úgyis rátalál a boldogság, hiszen ő maga egy főnyeremény. Kedvenc lovainak speciális bioszénát rendel, s bár elmondása szerint a papírpénz a létező legkoszosabb tárgy, azért két kézzel szórja a vagyonát.

Nem Szandi az egyetlen ismerős arc. Ezúttal is feltűnik majd a piperkőc Filip, aki mexikói útjairól nem hajlandó új szalmakalap nélkül hazatérni. Persze holmi olcsó darabokkal nem éri be, ezúttal egy másfél millió forintos fejfedőt választ.

De a bemutatkozó kisfilmekből kiderül, az autóőrült Aurél új luxusautókat villant majd, Metta rendhagyó szépészeti beavatkozásnak veti alá magát, PSG Ogli pedig megtalálja a piaci rést: az izzadtságából akar parfümöt készíttetni. A műsorból azonban ezúttal kimarad a rongyrázó jegyespár, Herceg Csabi és Leti...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek