Létrehozva: 2024.08.31.

Csúnyán betámadták a Kőgazdag Fiatalok sztárját: „A kevesebb néha több…”

Herceg Letícia láthatóan áloméletet él: luxuscikkek, fülig szerelmes vőlegény. A nézők azonban mégsem irigykednek a Kőgazdag Fiatalok csinibabájára, sőt, inkább sajnálják, amiért görcsösen próbál változtatni egyébként is szép külsején.

A Kőgazdag Fiatalok című reality sokaknál kiverte a biztosítékot, és nincs megállás, készül a második évad, amiben valószínűleg régi arcok is visszaköszönnek majd. Hogy Herceg Leti is feltűnik-e majd az új részekben, az egyelőre kérdés, az viszont biztos, hogy nem tűnt el a süllyesztőben, az internet népe aktívan követi mindennapjait, és a hónapról hónapra történő látványos átalakulását…

Kőgazdag Fiatalok
A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárja, Herceg Csabi menyasszonya, Herceg Leti került célkeresztbe, nem kímélik a kommentelők (Fotó: TV2)

A Kőgazdag Fiatalok sztárjának külseje kiverte a biztosítékot

A műsor egyik legpolgárpukkasztóbb szereplője kétségtelenül Herceg Csabi, s míg a műsorban menyasszonya, Leti sokaknak szimpatikus volt, most éppen ő került célkeresztbe.

Egy alapból igényes, karakteres, csinos lány miért szúrta el a természetes szépségét? Persze, mindenki saját maga bőrében érezze jól magát, de nem igaz, hogy nem szól neki senki, hogy ezek a töltések nem az előnyére válnak” – vélekedett egy felhasználó Redditen, amire kommentcunamiban érkezett a sok egyetértés. Legtöbben úgy vélik, Leti természetes valójában is szép, csinos volt. Ehhez képest már az egy évvel ezelőtti fotóján is látszik, hogy felismerhetetlenségig átváltoztatta külsejét.

Na pont ő az a lány, akinek semmilyen beavatkozás nem kellett volna, de ő is jó dolgában nem tud már mit csinálni, és megy a többi p*** után. Miért látják ezt szépnek…?” – értetlenkedett egy hozzászóló, mire mások bólogatva hozzátették:

Karakteres lányból, tucat lány lett.”, „A kevesebb néha több..."

Miért csinálnak magukból kacsát?”

Leti az elmúlt hónapokban már a műsorban látottakhoz képest is feltűnően sok beavatkozáson esett át, egykori önmagára pedig már nem is hasonlít a követői szerint. 

Én vele még akkor találkoztam TikTokon, mikor egy-kétezer követője volt.”

Olyan szép arca volt, egyszerűen nekem felfoghatatlan, hogy akik ilyen arccal születnek, miért csinálnak magukból kacsát?

– szörnyülködött egy másik, míg sokak szerint jóformán hetente alakul át a fiatal lány, aki nemrég még csak a 21. születésnapját ünnepelte!

Esküszöm ez a lány minden hónapba töltésre jár”, „Elég olcsó anyag lehet ha minden hónapban jár” – háborogtak mások, míg többen felsorolták, hogy hónapról hónapra válik tucatlánnyá egyre nagyobb műszempillával, erősebb szemöldökkel, póthajjal. Herceg Csabi menyasszonya nem is titkolja a plasztikai beavatkozást, nemrég épp a Ripost-nak mesélt mellműtétje utáni kálváriájáról.

Nem mindenki van nagy keblekkel meg formás cicikkel megáldva, és szerintem ezt a műtétet minden nő megcsináltatná, ha tehetné. Ez nekem is ilyen volt. De egyébként nem szeretnék átváltozni teljesen vagy elhagyni önmagamat, szóval úgy gondolom mást nem csináltatnék meg” – fogalmazott még tavasszal.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek