FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.29. 17:00

Kínos! A TV2 sztárjának a nevében csajoznak az interneten

Egyre több a visszaélés a magyar sztárok fotóival és nevével. Ezúttal PSG Ogli lett az áldozat, aki rájött a turpisságra, és azt is kitalálta, hogyan állhatna bosszút.

PSG Ogli most foghatja a fejét, ugyanis nemcsak a Dancing with the Stars próbái emésztik fel minden energiáját, de még azon is aggódhat, hogy egy internetes csaló a neve és a fotói mögé bújva csajozik. Bizony, a Kőgazdag fiatalok sztárja csalás áldozata lett, de az elkövető nem volt túl óvatos és lebuktatta magát. Ugyanis a telefonszámát is megadta a profiljában, ami azonnal szemet szúrt Olivérnek is, és arra kérte a követőit, hogy kezdjék el hívogatni, hogy elmenjen a kedve mások átverésétől.

PSG Ogli
PSG Ogli neve és személyazonossága felhasználásával csajoznak (Fotó: TV2)

PSG Ogli: Valami nyomorult csajozgat a nevemben

Egy ilyen átverés bizonyára nagyon bosszantó tud lenni, de azért Olivérről tudjuk, hogy nem az a túlgondolós típus. Egyszerűen, de nagyszerűen igyekszik megoldani a gondjait, ehhez pedig segítségül hívta még a követőit is.

Nem terveztem ezt kirakni, de már annyian írtatok, hogy valami nyomorult csajozgat a nevemben és f***ságokat irkál. Pár ember sajnos el is hiszi, szóval adjuk vissza ennek a kis b***nak a bűnei. Ott a telefonszáma, hívogassuk egész nap, éjjel-nappal, hogy érezze a törődést ez a kis nyomorék

– írta az Instagram-oldalán PSG Ogli 7, aki nyilván nem tud ennél többet foglalkozni ezzel az üggyel, hiszen alig egy hónap múlva már a Dancing with the Stars parkettjén tekeri a csípőjét. Mondjuk az lehet, hogy Szőke Zsuzsinak azért feladja a leckét tánctanítás terén.

„Szerintem ő meg fog tudni tanítani engem táncolni, úgyhogy nagyon várom igazából már az órákat, és hogy megtanulhassak táncolni. Az első benyomásom nagyon jó volt Zsuzsiról, nagyon ilyen kis kedves léleknek tűnt, az is.”

Szerintem tényleg jól megleszünk, nagyon kis normális szerencsére, úgyhogy szerintem a legjobb társat kaptam

– mondta még a sajtótájékoztatón Olivér.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek