Létrehozva: 2024.10.04. 10:00

Hűha! Még Victoria Beckhamet is lenyűgözte Palvin Barbi szépsége

Úgy tűnik, a gyönyörű modell még a nemzetközileg elismert divattervezőket is levette a lábáról, olyannyira, hogy Victoria Beckham még a saját oldalán is róla áradozik. Palvin Barbi már az egész modellszakmát meghódította, hiszen senki sem tudja szó nélkül hagyni a szépségét.

Palvin Barbi a legsikeresebb és talán legszebb magyar modell, aki nemcsak világhírnévre tett szert, hanem olyan híres divattervezőket és ikonokat sikerült levennie a lábáról, mint Victoria Beckham. Az egykori Spice Girls Posh Spice-a igazán komoly nevet szerzett magának a divatvilágban, ezáltal pedig sokan adnak a véleményére a szakmában, így különösen nagy megtiszteltetés lehet, hogy saját oldalán Barbit méltatja.

77th Cannes Filmfest Palvin Barbi
Még Victoria Beckham is odáig van Palvin Barbiért, a modell tényleg az egész világot meghódította (Fotó: ZUMAPRESS.com)

A Beckham család mindig is jelen van Victoria divatbemutatóin, ahol Barbi is többször szerepelhetett már és a családdal is találkozhatott. Most pedig az egykori énekesnő egy videót osztott meg, amin a modell szerepel. Palvin Barbi Instagramon szembesülhetett az elismeréssel, ahol csak úgy özönlenek a gratulációk és méltató kommentek. Ennek ellenére a modell ma is nagyon szerény és most is annak az egyszerű vidéki lánynak tartja magát, aki mindig is volt.

Palvin Barbi esküvője sem volt tömve sztárokkal

Amellett, hogy ő maga is világhírű, Palvin Barbi férje, Dylan Sprouse is ismert színész, ennek ellenére a tavaly nyáron Magyarországon megtartott esküvőjükön nem volt sztárparádé. Ugyan ikertestvére és persze néhány ismert barát természetesen meghívást kapott, de a meghitt ceremóniára nem volt hivatalos a sztárvilág apraja-nagyja. Sőt, amikor Palvin Barbi Dylan Sprouse-szal látogatott haza szeptemberben a színész új filmjének itteni bemutatójára, akkor is csak a családdal szerveztek programokat és hazai ételeket ettek, saját bevallásuk szerint.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek