Létrehozva: 2024.09.29. 15:00

Palvin Barbara még a zokni-szandál kombót is új szintre emelte — szexi fotó

A modell ismét bebizonyította, hogy bármit felvehet, a világ a lábai előtt hever. Palvin Barbara öltözéke mindig hibátlan, még egy zoknival felhúzott szandálban is brutálisan dögös.

Palvin Barbara a legismertebb magyar modell, aki nemcsak szépségével, de sokoldalúságával is lenyűgözi a közönséget. A divatvilág állandó szereplőjeként egy dologban mindig biztos lehet: bármilyen stílusban jelenik meg, minden tökéletesen áll rajta.

Palvin Barbara
Palvin Barbara Dylan Sprouse filmbemutatójára érkezett Magyarországra nemrég (Fotó: Szabolcs László)

Palvin Barbara és a természetesség a bája

Palvin Barbi az a típusú szépség, akire joggal mondhatjuk, hogy smink nélkül, melegítőnadrágban is jól néz ki. Nem mintha sokszor látnánk ezt a variációt, legfrissebb bejegyzésével azonban azt is bebizonyította, hogy még a híres-neves, tiltólistás zokni-szandál kombinációt is kifogástalan eleganciával és csábító lazasággal ölti magára. Megteheti, hiszen bármit visel, rajongói odáig lesznek érte. 

A különböző stílusokhoz való alkalmazkodóképessége kiemeli őt a modellek közül. Egyszer szexi bombázóként láthatjuk egy reklámkampányban, máskor pedig  letisztult, visszafogott stílust képviselve vonul végig a vörös szőnyegen. Ez a sokszínűség teszi őt a divatvilág egyik kedvencévé, hiszen bármilyen márka vagy tervező számára ideális választás: amit ráadnak, azt életre kelti. A világhírű modellre méltán lehet büszke a magyar közönség.

Nemrég hazalátogatott

A BOTANIQ Turai Kastély parkjában tartották nemrég Palvin Barbara férje, Dylan Sprouse új filmjének, a magyarországi díszbemutatóját. A bemutatón természetesen a sztárpár is részt vett, akik kéz a kézben, boldogan jelentek meg, ezzel erősen cáfolva a korábbi feltételezéseket, amely szerint Sprouse megcsalhatta feleségét. Barbi egy elegáns, mégis visszafogott ruhában tündökölt, ami egyszerre tükrözte kifinomult ízlését és természetes szépségét.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek