Létrehozva: 2024.09.18.

Ezt nem gondoltad volna! Palvin Barbi férje ezekért a magyar ételekért van oda

A magyar szupermodell és amerikai szerelme, Dylan Sprouse Magyarországon jártak, hiszen a színész új filmjét hazánkban is bemutatják. Persze az ilyen utak nem csak a munkáról szólnak, hiszen Palvin Barbi családja is itt lakik. A pár a Tények Plusznak el is árulta, mit csinálnak ilyenkor.

Palvin Barbi esküvője miatt töltött hosszabb időt Magyarországon utoljára, tavaly júliusban. A modell szülei birtokán fogadott örök hűséget amerikai színész párjának, Dylan Sprouse-nak. A páros most újra hazánkba látogatott, nem is akármilyen okból, hiszen hamarosan bemutatják a The Duel című filmet, amelynek Dylan a főszereplője. A házaspárral a Tények Plusz stábja a Botaniq Turai Kastélyban tartott premieren beszélgetett, ahol néhány titkot is elárultak az útjukról.

Palvin Barbi, Dylan Sprouse
Bemutatták Dylan Sprouse új filmjét, Palvin Barbival érkezett a magyar premierre (Fotó: picture alliance / Rocco Spaziani)

A páros természetesen a filmről is mesélt, és az ifjú férj elárulta, nagyon várja már, hogy a felesége családja is láthassa.

Nagyon izgatott vagyok, hogy a magyarok is láthassák a filmet. Keményen dolgoztunk a fordításon, ami, úgy hallottam, jól is sikerült. Bár csak felirat készült, szinkron nem, de nagyon jó érzés, hogy a – most már – családom is láthatja, akik nem beszélnek angolul

 – mesélte a moziról Dylan.

Van egy mangalica is a filmben, ami egy nagyon fontos karakter. Szórakoztató lesz

 – tette még hozzá nevetve.

Persze Barbi is megdicsérte a férje munkáját, és szerelmes pillantásaik láttán kétség sem férhet hozzá, hogy nem csak nagyon szeretik egymást, de mindenben támogatják is a másikat.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse igazi gasztrotúrát tartanak

Mivel mindketten nagyon sokat dolgoznak, érthető, hogy számukra egyfajta nyaralás, ha a modell családjánál lehetnek. Ezzel persze együtt járnak az igazi hagyományos hazai programok és a magyaros ízek is, amiknek, úgy tűnik, a színész is nagy rajongója lett.

Ilyenkor általában csak a családdal vagyunk, kipihenjük a munkát. Mindig sokat eszünk, pálinkázunk, disznót vágunk

 – nevetett a modell.

Sok zsíros kenyeret eszünk. Illetve tegnap este egy kicsit túl sok fasírtot is ettem, imádom a fasírtot

 – egészítette ki felesége szavait a színész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek