Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.17. 07:30

Ennyit a luxusról: Manuel csak egy átlagos utazásra vitte párját Szöulba

Úgy tűnik a rapper csak magát halmozza el luxus cikkel, szerelme születésnapjára viszont csak egy átlag utazásra futja. Bár nem a szomszédban van Dél-Korea, Manuel itt már nem szórta annyira a pénzét, mert csak egy hétköznapi útra vitte a párját.

Szerző Cs.I.G.a

Manuel már többször kiakasztotta az embereket, legyen szó a viselkedésével a fiatal rajongóival szemben, vagy akár a botrányaival, mint amikor 22 napos letöltendő szabadságvesztést kapott. Ezek úgy tűnik, nem hatják meg a rappert, mert folyamatosan villog luxusmárkás ruháival és ékszereivel. Korábban egy közel 800 ezres fülbevalót csillogtatott meg, augusztusban pedig egy gyémántokkal kirakott 4-6 milliós órával menőzött.

Manuel
Manuel fellépésein is gyakran több milliós szettekben jelenik meg (Fotó: Máté Krisztián)

Valahol azért spórol is

Sikere mindezek ellenére töretlen a fiatalok szemében, de úgy tűnik a nagyvonalúság csak saját magára korlátozódik. Manuel a napokban a dél-koreai fővárosból, Szöulból posztolt, aohvá párját egy különleges születésnapi utazásra vitte. Persze első látásra nem kis pénz egy ilyen kiruccanás, mert egy repülőjegy nagyjából 600-800 ezer forintba kerül, de ez mindennaposnak tekinthető a távolság miatt. Ha még azt is hozzácsapjuk, hogy Manuel mennyit szokott magára költeni, a többszázezres, olykor milliós értékű luxus cikkeket elnézve, akkor már nem is csillog olyan fényesen az a repülőjegy.

Manuel Szöulban
Persze a rapper ismét megmutatta méregdrága ékszereit
(Fotó: Manuel Instagram)

Többmilliós órával lepte meg magát Manuel

A rapper augusztusban Londonba utazott, és szokás szerint a brit főváros legdrágább utcájába, a Hatton Gardenbe is betévedt, ahol közel 300 ékszer üzlet található. Persze nem is távozott onnan üres kézzel, hiszen egy méreg drága Cartier órával gazdagodott. Már a márkából adódóan nem lehetett olcsó a ketyegő, de az valószínű sokat dobott az árán, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű csillogó gyémántra hasonlító kövekkel van díszítve, és a számlapja, valamint a mutatói is aranyozottak. A Ripost utána járt, hogy az óra értéke körülbelül 4 és 6 millió forintra tehető. Természetesen a közösségi oldalán is megmutatta a rajongóknak legújabb szerzeményét.

@busch.laura Egy nappal az álom utazás előtt... Kitaláljátok, hova megyünk?😋 #fy #fyp #foryou #buschlaura #vlog #napivlog ♬ ready or not sped up - abi (taylor’s version)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek