Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.22.

Több milliós órát szerzett be londoni kiruccanásán Manuel

A rapper nem veti meg a fényűzést, és ezt szívesen mutatja meg a rajongóinak. A napokban Manuel egy újabb méreg drága szerzeményével villantotta meg, ami egy 6 millió forintos óra, drága kövekkel kirakva.

Szerző Cs.I.G.a

Manuel még a nyár elején jelentette be, hogy be kellett vonulnia 22 napra a rácsok mögé, miután egy 2017-es ügye miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Azonban a botrányairól elhíresült rappert nem viselte meg nagyon a bezártság, amint kijött egyből egy közel 800 ezres fülbevalóval lepte meg magát. Azóta pedig egy luxusóra is a csuklójára akadt.

Manuel
Manuel börtön büntetése után sem fogja vissza magát (Fotó: Máté Krisztián)

Nemrég pedig Londonba utazott Manuel, és a brit főváros legdrágább utcájába is betévedt a Hatton Gardenbe, ahol közel 300 ékszer üzlet működik. Persze nem is távozott innen üres kézzel, hiszen egy méreg drága Cartier órával gazdagodott. Már alapból a márkából adódóan nem lehetett olcsó a ketyegő, de az valószínű sokat dobott az árán, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű csillogó gyémántra hasonlító kövekkel van díszítve, és a számlapja, valamint a mutatói is aranyozottak. A Ripost utána járt, hogy az óra értéke körülbelül 4 és 6 millió forintra tehető. Természetesen a közösségi oldalán is megmutatta a rajongóknak legújabb szerzeményét.

Az edzőteremben is felhívta magára a figyelmet Manuel

A rapper a napokban egy VIII. kerületi fitneszteremben tűnt fel, ezzel nem is lenne semmi baj, ha csendben az edzésre fókuszált volna. Helyette azonban Manuel koncertek szervezésével töltötte az idejét, a jelenlévők nem túl nagy örömére. Legalábbis erről tájékoztatta lapunkat az egyik olvasónk.

Mindig ebben a belvárosi edzőterembe szoktam járni, de még nem futottam össze Manuellel. Lehet, hogy csak nem vettem észre eddig. Most viszont sikerült felhívnia magára a figyelmet, mert kihangosítva telefonált valakivel hosszú perceken keresztül. A beszélgetésből ítélve talán a menedzsere lehetett. Mindenesetre mindenki őt hallgatta

– mondta a szemtanú, aki egy fotót is mellékelt az RTL botrányos sztárjáról.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek