FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.17.

"Sikerült felhívnia magára a figyelmet..." – Ezt tette az edzőteremben a börtönviselt Manuel

A börtönviselt rapper úgy tűnik, visszaszokott a dolgos hétköznapokba. A Ripost egyik olvasója ugyanis egy edzőteremben futott össze vele, s bár először nem tűnt volna fel neki, hogy Manuel is ott tartózkodik, a zenésznek sikerült felhívnia magára a figyelmet.

Manuel eddig főként a botrányaival hívta fel magára a figyelmet, gondoljunk például csak arra, hogy nemrég szabadult a börtönből. Természetesen nem véletlenül ültették le: még egy 2017-es ügye miatt kellett elengednie a szabadságát három hétre, ám mégis akkora feneket kerített a dolognak, mintha évekre vonulna be. Kiadott egy saját feliratos pólót Free Manuel szöveggel, s bár a bevétel rá eső részét felajánlotta annak az állatmenhelynek, amelyet meglopott, az emberek körében mégsem váltott ki túl nagy szimpátiát. Ahogy az sem, ahogy a fogházban töltött időszakról beszélt.

Manuel
Fotó: Nagy Zoltán
Manuel még egy edzőteremben is felhívta magára a figyelmet

Manuel az edzőteremben is felhívta magára a figyelmet

Azonnal elmeséljük az edzőtermes incidenst, csak egy kicsit kanyarodjunk vissza a büntetésvégrehajtás véleményezéséhez Manuel részéről. Inkább idézzük...

Bementem az első nap és egyből azzal indítottak, hogy penészes kenyeret raktak elém

– kezdte az interjúban a problémákat sorolni a rapper. Majd így folytatta:

A csótányokkal volt a legkevesebb gond. Másnap reggel, amikor felkeltem, nagyjából 25-30 ágyi poloskacsípéssel ébredtem fel. Ki is jött rajtam egy allergiás reakció, mert hála Istennek nem találkoztam még ennyi poloskával” – szögezte le az énekes, aki elvileg csak napok múltán kapott ellátást, pedig állítása szerint súlyos volt a helyzet. Nos, a BV máshogy látta ezt, ugyanis semmilyen panasz nem érkezett a részükre a fogvatartott részéről, ráadásul minden ilyen ügyben kifejezett figyelmet fordítanak a fogvatartottak ellátására. 

Ezek után valószínűleg egy életre megjegyezték az ott dolgozók Manuel nevét, ahogy azok is, akik a minap edzeni akartak menni. A rapper ugyanis egy VIII. kerületi fitneszteremben tűnt fel, ahol nem csak az izmaira koncentrált. Hanem a koncertek szervezésére is. Legalábbis erről tájékoztatta lapunkat az egyik olvasónk.

Mindig ebben a belvárosi edzőterembe szoktam járni, de még nem futottam össze Manuellel. Lehet, hogy csak nem vettem észre eddig. Most viszont sikerült felhívnia magára a figyelmet, mert kihangosítva telefonált valakivel hosszú perceken keresztül. A beszélgetésből ítélve talán a menedzsere lehetett. Mindenesetre mindenki őt hallgatta

– mondta a szemtanú, aki egy fotót is mellékelt az RTL botrányos sztárjáról.

Manuel
Fotó: Ripost olvasói fotó
Manuel itt éppen a telefonját bújta

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek