Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 16:00

Indul a Kőgazdag Fiatalok második évada: ruhákra cserélte a pasikat a műsor nagy visszatérője

Október 14-én indul a TV2 polgárpukkasztó reality-jének új évada, ahol a tavalyi szereplők mellett egy új arccal is találkozhatnak majd a nézők. A Kőgazdag Fiatalok második évadában Takács Kata is feltűnik majd, aki bár tavaly elbúcsúzott a sorozattól, most mégis visszatért. A Ripostnak azt is elárulta, mi minden történt vele az elmúlt egy évben.

A Kőgazdag Fiatalok szereplői már tűkön ülve várják, hogy október 14-én elstartoljon a sorozat második évada, náluk pedig már csak a rajongók izgatottabbak. A Ripostnak most Takács Kata, a műsor egyik visszatérője mesélt a forgatásokról, és persze arról is, hogy mi minden történt vele tavaly óta.

Kőgazdag Fiatalok Takách Kata
Úgy tűnt, tavaly véget ért Takács Kata Kőgazdag Fiatalok-beli karrierje, de kiderült, mégis visszatér az idén. Azt is elárulta, miért (Fotó: TV2)

Ugyan sokáig úgy tűnt, Katát már nem láthatjuk idén, de végül mégis meggondolta magát. El is árulta, hogy miért:

Kérdéses volt, hogy idén visszatérek-e, ugyanis nem nagyon volt időm forgatni a nyáron, mert egy ruhamárka felépítésébe kezdtem bele. Ez egy már meglévő ruhamárka, ahova betársultam és nagyon sokat dolgoztam rajta. De végül úgy gondoltam, hogy meg tudom oldani és legalább ezt is megmutathattam, ami nagyon fontos nekem.

A TV2 csinos sztárjának egy igaz barátot is adott a műsor, amire mondhatni, nem is számított:

"A többiekkel nagyon jól kijövünk, Filippel kifejezetten sokat találkozunk, ráadásul most közel is lakunk egymáshoz, de Szandival meg Olivérrel is össze szoktunk futni. Mettával ugyan annyira nem tartom a kapcsolatot, de egyszer-kétszer vele is elmentünk biciklizni, mert azt mindketten nagyon szeretjük. Annak is nagyon örülök, hogy Vandát is megismerhettem, mert nagyon bírom és sokat találkozunk azóta. Meg persze a forgatásokon is jól éreztem magam. Akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire hiányoztak a többiek, amikor újra összejött a társaság. Annak pedig különösen örülök, hogy Filippel ennyire jóban lettünk, mert nagyon őszinte és laza, szóval minden helyzetet így is kezel. Többször is bizonyította már nekem, hogy egy igazi barát és teljesen meg tudok benne bízni, ami ritka mert nagyon nehezen engedek igazán közel bárkit is. Nyitott vagyok és könnyen barátkozom, de sokat csalódtam és nem szeretek megosztani magamról olyan dolgokat, amivel mások visszaélhetnek” – vallotta be.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja ruhákra cserélte a pasikat

Kata a magánéletébe is engedett egy kis betekintést és elárulta jelenleg szingli, amit bár valószínűleg sok férfi örömmel hall, de el kell keserítenünk őket, ugyanis a fiatal üzletasszony egyelőre nem is tervez ezen változtatni.

Most épp szingli vagyok, nem is tervezek ismerkedni vagy randizni. Beköltöztem a belvárosba és tök jó így egyedül, próbálom elfoglalni magam, pörög az élet. Úgy éreztem, hogy kell egy kis én-idő, hogy kitaláljam, mit szeretnék kezdeni az életemmel és hogyan tovább. De szerencsére teljesen véletlenül jött ez a lehetőség, ami új értelmet adott a mindennapoknak és rengeteget dolgozom vele

 – mesélte.

„Az ingatlanozás is jó volt, anyagilag különösen, de valahogy nem éreztem 100%-ban a magaménak. Ez viszont egy olyan projekt, ami sokkal közelebb áll hozzám. Mindig érdekelt a divat, így abszolút meg is tudom mutatni benne magam. Igyekszem kivenni a részem a tervezéstől kezdve minden folyamatból és szeretném kihozni ebből a maximumot. Persze sok benne a kihívás főleg eleinte, de igyekszem beletanulni, annak ellenére, hogy kezdetben egy káosznak tűnt az egész, de nagyon izgalmas” – tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek