Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.10. 19:30

Kőgazdag Fiatalok sztárja a hétfőn startoló reality-ről: „Lesz, hogy egymás torkának ugrunk majd”

Hétfőn elindul a TV2 várva várt reality-je. A Kőgazdag Fiatalok Mettája elárulta, balhékból nem lesz hiány.

Visszatér a képernyőkre a polgárpukkasztó reality: október 14-én elindul a Kőgazdag Fiatalok 2. évada. Az első évadban is szereplő Dulin Metta elárulta, mire számíthatnak a nézők ezúttal.

kőgazdag fiatalok dulin metta
Metta beavatott minket a Kőgazdag Fiatalok szereplőinek belső viszonyrendszerébe is (Fotó:  TV2)

„Ez a »sok dudás, egy csárdában« tipikus esete”

„Őszintén szólva hezitáltam, hogy elvállaljam-e a második évadot, ugyanis felborítja a hétköznapi rutinomat, ha beengedem a kamerákat. Ráadásul éppen elkezdtem felújítani a tihanyi otthonomat, ez is nehezítette a terepet. Meghánytam-vetettem magamban, és végül arra jutottam, hogy még egy évadba bele tudok egyezni” – fogalmazott a Ripost felkeresésére Kőgazdag Metta.

Az is szempont volt, hogy kik szerepelnek még a műsorban: kik jönnek az előző évadból, kik nem szerepelnek majd, lesz-e új szereplő. 

Azt kell, hogy mondjam, jó kis csapat állt össze, jól kijövünk egymással, de persze vitákból sem lesz hiány: lesz, hogy egymás torkának ugrunk majd.

Ez a »sok dudás, egy csárdában« tipikus esete” – nevetett a szőkeség.

Se cica, se házvezetőnő a Kőgazdag Fiatalokban

Az első évadban Metta az elképesztő pénzszórásával hívta fel magára a figyelmet, ráadásul nemcsak saját magát kényeztette luxuscikkekkel, de különleges cicáját, Ahmanet-t is. Ugyanis a méregdrága Khao Manee fajtájú macskának impozáns szülinapi partit is rendezett. Metta elárulta, idén is láthatjuk-e házi kedvencét:
Ahmanet ezúttal kimarad az adásból. A felújítás miatt édesanyámhoz költözött, de ott nagyon gyakran meglátogatom, szeretgetem. Egyébként sem biztos, hogy kitettem volna a forgatási procedúrának, mert azt vettem észre, hogy nem annyira élvezte a kamera jelenlétét, fárasztotta őt a forgatásokkal járó hercehurca…

Sokan emlékeznek még a csinos lány kiborulására, amikor házvezetőnőjét leteremtette, miután az nem végzett elég jó munkát a takarítással.

A saját bőrömön tanultam meg, hogy akkor van csak igazán tisztaság, ha magamnak takarítok.

„Betegesen tisztaságmániás vagyok: ha kell, vízkőtelenítek, és én szedem össze a porcicákat is – na jó, ebben van egy kis csalás, mert van egy robotporszívóm, Tiffany, akivel nagyon jól kijövünk – viccelődött Metta. Egyedül édesanyámtól fogadom el, hogy segítsen, ő az egyetlen, aki megfelelő tisztaságot tud varázsolni, én is tőle tanultam a takarítás csínját-bínját – fogalmazott a Kőgazdag Fiatalok szereplője, aki elismerte, új ruhákat nem vett a forgatás kedvéért, viszont a nyáron nagyon elszaladt vele a ló cipővásárlás tekintetében:

Ha egy cipő megtetszik, több színben is megveszem, aztán otthon a tiszta gardróbomban felpróbálom őket, mert úgy vagyok vele, hogy amelyik kevésbé tetszik, azt visszaküldöm. Ez persze csak önámítás, mert mindig mindet megtartom!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek