Létrehozva: 2024.09.11.

Kőgazdag Metta is megszólalt az időutazásról: csak erre vágyik igazán

Új nyelvet tanulna a Kőgazdag Fiatalok sztárja. Imádja az egyiptomi kultúrát Kőgazdag Metta, ezért elsajátítaná az arab nyelvet.

Becsengettek az iskolákban, ez pedig vegyes érzelmeket váltott ki a Kőgazdag Fiatalok sztárjából, Dulin Mettából. Elárulta, ha újra iskolapadba ülne, egzotikus nyelvet tanulna ki…

dulin metta kőgazdag metta
Kőgazdag Metta imádja Egyiptomot, szívesen kitanulná az ott hivatalos arab nyelvet (Fotó: Dulin Metta)

Kőgazdag Metta: „Ha lenne időgépem..."

Dulin Metta az utazás iránti szenvedélyét egészítené ki egy különleges tudással
Hálás vagyok, hogy nem kell már iskolába járnom!” – kezdte a Ripost-nak nevetve a Kőgazdag Fiatalok szereplője. „Egyébként jó tanuló voltam, egyetemet is végeztem, de most nem érzem magamban azt a kitartást, türelmet, ami ahhoz kéne, hogy újra iskolapadba üljek.”

Mindemellett azért megpiszkálta a fantáziámat, hogy látom, mennyi területen lehetne még ismereteket szerezni. Régóta tervezem, hogy megtanuljam az arab nyelvet!

„Gimnáziumban angolul és olaszul tanultam, ami akkor nagyon jól ment, mára viszont, mivel nem használom, megkopott a tudás. Viszont minden, ami Egyiptomhoz köthető, azt imádom, így az arab nyelv is nagyon tetszik. Dubajban is sokszor megfordulok, ott is az arab a hivatalos nyelv– fejtegette az világutazó lány, aki még méregdrága cicáját is egy óegyiptomi hercegnő, Ahmanet után nevezte el.
„Ha lenne időgépem, amivel csak egyetlen korszakot és helyszínt látogathatnék meg, az az ókori Egyiptom lenne, amikor a szépség, az öröm, a szerelem és anyaság istennője, Hathor kultusza virágzott!” – ábrándozott el a Kőgazdag fiatal.

Metta arabul tanulna, hogy még jobban boldoguljon kedvenc helyein: Dubajban és Egyiptomban (Fotó: Dulin Metta)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek