Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.15.

Luxusnyaralás a köbön: kiderítettük, hol járt a TV2 sztárja

A tehetős reality sztár szerint jobb volt, mint a Maldív, vagy a Seychelle. Dulin Metta végre eljutott a Vörös-tengerhez.

Dulin Metta egy igazi világutazó, de ez már kiderült a Kőgazdag Fiatalok műsor alatt is. Nehéz lenne számszerűsíteni, hogy a tehetős reality celeb hány helyen járt már a világon, azonban a legutóbbi utazása nagyon megfogta, annak ellenére, hogy már sokadjára tért vissza Egyiptomba. Most végre eljutott a tengerig is!

Dulin Metta
Dulin Metta tizedjére tért vissza Egyiptomba, mégis csodálatos volt megint (Fotó: Dulin Metta)

Egyiptomban már rengetegszer jártam. Legalább tízszer, sőt volt olyan is, amikor több mint egy hónapot voltam kint

– kezdte a Ripost-nak Kőgazdag Metta, aki a Vörös-tengerhez repült el egy-két történelmi helyszín felkeresése után.

Most két hetet voltam baráti körrel, csak ez azért volt most más, mert a Vörös-tengernél még nem jártam korábban. Eddig mindig történelem hajhász módjára vetettem bele magam Egyiptomba, tehát sosem jutottam el a tengerig” – szögezte le Metta, aki semmihez nem tudta hasonlítani a tengernél szerzett élményeket.

Kőgazdag Metta
Dulin Metta
Dulin Metta utazása tökéletesre sikeredett (Fotó: Dulin Metta)

Dulin Metta utazása tökéletes volt

A tehetős reality szereplő teljesen el volt ájulva a Vörös-tengernél szerzett tapasztalataitól. Metta még delfinek mellett is úszott:

Nagyon sok tengerparton és óceánparton jártam már, de igazuk volt másoknak, hogy semmihez nem fogható a Vörös-tenger élővilága és körülötte a természet. Örülök, hogy engedtem más véleményének a befolyásolásának, mert valami elképesztő volt” – mondta a kőgazdag fiatal, aki megcsodálta a természetet.

Gyönyörű korallzátonyok körül úszkáltam, csodás színes halakat láttam, sőt még egy privát hajózás során egy delfin családdal is megismerkedtünk” – jegyezte meg a celebnő, aki ugyan nem merte megérinteni a csodás vízi állatokat, de ilyet máshol még nem tapasztalt.

Eddig sem a Maldív, sem a Seychelle-szigeteken nem volt ilyen jó élményben részem a víz adta csodákat illetően

szögezte le Metta.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek