Létrehozva: 2024.10.24. 07:00

Hihetetlen, mit foglalt házassági szerződésbe a Kőgazdag Fiatalok új szereplője

Szanyi Vanda a műsor 2. évadához csatlakozott új szereplőként, de már szinte az első pillanatokban összekapott Mettával. A szőkeség be is vallotta, hogy igencsak temperamentumos, ami abból is látszik, hogy a házasságról is határozott elképzelései vannak, amit a Kőgazdag Fiatalok kamerái előtt közöl vőlegényével. Vanda házassági szerződése pedig igencsak kiveri a biztosítékot.

A Kőgazdag Fiatalok 2. évadában megismerhettük Vandát, aki akár csak a többiek, luxusban éli a mindennapjait, amihez persze vőlegénye is hozzájárul, ugyanis drágábbnál drágább ajándékokkal lepi meg. A leendő férj a hihetetlen eljegyzési- és karikagyűrűk után egy vadonatúj autóval is meglepte kedvesét, a csinos szőkeség azonban nem elégszik meg ennyivel. Vannak olyan elvárásai, amikből a házasságában sem enged, így egy elképesztő házassági szerződéssel állt elő, amin kedvese igencsak ledöbbent.

Kőgazdag Fiatalok Vanda
 Szanyi Vanda párja először a Kőgazdag Fiatalok kamerái előtt hallott a házassági szerződésük furcsa kitételéről (Fotó: TV2)

Kőgazdag Vanda vőlegénye, Martin egy kicsit maga is meglepődött, amikor meghallotta a menyasszony feltételeit, ugyanis számára most derült ki, hogy nem tarthatja meg a legénybúcsúját. A lánynak erre nagyon konkrét indoka is van, amit korábban Filippel is megosztott, amikor a leánybúcsú került szóba:

Ez nem Martin felé irányul, hanem a mai nők felé. Őket nem érdekli, hogy egy pasinak van-e valakije, ráakaszkodnak és persze Martin elutasítaná őket, de azért jobb megelőzni a bajt.

A Kőgazdag Fiatalok sztárja semmit sem bíz a véletlenre

Sőt, nem elég, hogy a legénybúcsút fel kell áldoznia, amiért cserébe persze Vanda sem tart lánybúcsút, de ha a házasságuk alatt esetleg úgy döntene a leendő férj, hogy felesége nélkül indulna bulizni, annak bizony komoly ára lesz. Szó szerinti értelemben is, ugyanis ha egy dühös nő nem lenne elég, emellett egy jókora összeget is ki kell fizetnie szerelmének, amit ő nyugodtan elvásárolhat. Ezt a szőke bombázó annyira komolyan gondolja, hogy még a házassági szerződésükbe is belefoglalja.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek