Létrehozva: 2024.10.21. 16:00

Titokban megházasodott a Kőgazdag Fiatalok sztárja?

Herceg Csabi és Herceg Letícia a műsor első évadában szerepeltek, ahol már sokat beszéltek az álomesküvőjükről, ám akkor az is kiderült, Csabi elköltötte az erre szánt összeget. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a Kőgazdag Fiatalok 1. évadának szerelmes párja végre összekötötte az életét, a legnagyobb titokban.

A Kőgazdag Fiatalok Herceg Csabija köztudottan szeret a luxus autóival, nyaralásaival vagy éppen otthonával kérkedni. A műsor első évadában pedig elárulta, az esküvőjük sem lesz ez alól kivétel, ugyanis nem akármilyen fényűzés közepette szeretné feleségül venni kedvesét Lettit. Most azonban a rajongók azt gyanítják, valami mégsem a tervek szerint alakult, ugyanis egy TikTok-ra kikerül fotó arról árulkodik, hogy a hétvégén megtartották a menyegzőt, de Csabi és párja mélyen hallgatnak.

Kőgazdag Fiatalok Csabi
Úgy tűnik a Kőgazdag Fiatalok szereplői a legnagyobb titokban házasodtak össze (Fotó: TV2)

Herceg Csabi és Letti a Kőgazdag Fiatalok tavalyi évada alatt szinte végig a nagyszabású esküvőt szervezték, ám a fiú az utolsó pillanatban meghiúsította a terveket, ugyanis egy Lamborghinire költötte a nagy napra szánt jelentős, fél millió eurós büdzsét. A menyasszony ezen persze érthető módon fel is háborodott, de úgy tűnik, sikerült tisztázniuk a dolgokat és nem csak hogy együtt maradtak, de már össze is házasodtak. A csavar a történetben azonban az, hogy a pár egyik tagja sem osztott meg fotókat a nagy napról, csak egy Herceg Csabiról szóló rajongói oldal buktatta le őket a TikTok-on. A kommentelők persze kapva kaptak az alkalmon, hogy beleszálljanak a titokzatos eredetű pénzzel villogó ifjú milliomosba.

Ez volt a 200 milliós esküvő? Nem tengerpartól volt szó, meg hogy mindenkit kireptetnek?

 – írta az egyik kommentelő.

„Hol van ezeknek több száz milliója? Kamu az egész – tette hozzá egy másik felhasználó.

@12herczegcsabifan @⚜️Herceg⚜️ @Herceg Letícia @Kevin💕🥷🏽 @Viola🤍 ♬ eredeti hang - Herczeg Csabi fan

Sokak szerint a Kőgazdag Fiatalok sztárjai szülői örömök elé néznek

A pár sosem titkolta, hogy szeretnének szülők lenni, méghozzá fiatalon, ezért nem meglepő, hogy néhány követőjük ezt is számításba vette. Sokan úgy vélik, talán ez állhat a titokzatos esküvő hátterében:

Hagyjuk már, hogy luxus, nem véletlenül nincs róla egy poszt sem. Biztos gyorsan meg kellett oldani, mert jön a gyerek.

„Tipikus. 1-2 hét és jön a bababejelentős poszt – írta még valaki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek