SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.10.05. 11:30

Kétszeres világbajnok bokszoló segít Schobert Norbi védencének

A fitneszguru hatalmas meglepetést szervezett Rácz Gézának, aki amolyan jutalomként kapott lehetőséget arra, hogy együtt edzhessen a magyar ökölvívás élő legendájával. Erdei Zsolt ütőképesnek tartja a mára 186 kilósra apadt fiút.

Schobert Norbi videóján jól látszik, hogy a korábban az ország legkövérebb tinijeként ismertté vált Rácz Géza izgatottan száll ki „mestere” autójából, nem is sejtve, hogy élete egyik legnagyobb álma válik valóra pillanatokkal később. Az edzőteremben ugyanis a félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajoki övet szerzett Erdei Zsolt várta, aki kesztyűzött is egyet a kezdetek óta 130 kilótól megszabadult sráccal. Lapunk megkereste a ma már edzőként tevékenykedő klasszist, aki elárulta, nem csak egyetlen edzésről volt szó, hiszen megpróbál segíteni Rácz Gézának abban, hogy a lakhelyéhez közel találjon egy klubot, ahová lejárhat kesztyűzni, ha van kedve.

Schobert Norbi és Rácz Géza, Erdei Zsolt
Schobert Norbi megszervezte Erdei Zsolt és Rácz Géza találkozását (Fotó: Facebook)

Erdei Zsolt: Akár lehetett is volna belőle ökölvívó

Tulajdonképpen egyfajta ajándék voltam Rácz Géza számára, mert a saját bevallása szerint én egyfajta példakép vagyok neki, ami nagyon megtisztelő. Régi vágya volt, hogy találkozhasson velem, én pedig örömmel tettem eleget Schobert Norbi kérésének.

Géza egyébként egészen meglepett, mert nem gondoltam, hogy ennyire robbanékony tud lenni.

Próbálok is neki segíteni, hogy az otthonához közel találjak valakit, aki foglalkozik vele” – kezdte lapunknak Erdei „Madár” Zsolt.

Persze nem mondom, hogy ő lehet a jövő, nagy reménysége, hiszen ahhoz már idős, de ha az élete nagy részét nem a teste börtönében élte volna le, akár lehetett is volna belőle ökölvívó. Ugyanakkor a fogyás útján is egy jó kísérő lehet számára a boksz, hiszen ez az egyik olyan sport, ami minden izomcsoportot megmozgat” – magyarázta a kétszeres világbajok sportoló.

Erdei Zsolt
Erdei Zsolt gyerekeit és a családját igyekszik választani elsősorban, ha a sport és a család között kell döntenie (Fotó:  TV2)

„A mérce pedig magasan van…”

Erdei Zsolt egyébként nagyon elfoglalt, így ezért sem tudná rendszeresen edzeni Schobert Norbi, kilókkal harcoló védencét.

Az UTE Madárfészek Ökölvívó Akadémián heti nyolc edzést tartok és készítek fel fiatal tehetségeket a versenyekre. Heti kétszer pedig Tatabányán tartok edzéseket. 

Mindezek mellett már nincs időm privát edzéseket tartani, hiszen esténként már szeretek otthon lenni a három gyermekem mellett.

Így is gyakran megesik, hogy valamelyik ujjamba bele kell harapnom, mert döntés elé kerülök, hogy a sport, vagy a család élvezzen előnyt. Ilyenkor egyébként többnyire a családot választom, hiszen igyekszem megtalálni az arany középutat. Szeretek minden fronton helytállni és úgy teljesíteni, ahogy saját magamtól elvárom. A mérce pedig magasan van… – árulta el Erdei Zsolt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek