Magyar Péter közvetlen munkatársa és barátja volt a cigarettacsempész

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.15. 15:30

Brad Pitt elárulta: szerinte ő a leggyönyörűbb nő

Brad Pitt választása valószínűleg sokakat meg fog lepni.

Minden idők egyik legsármosabb színésze Brad Pitt, aki már évtizedek óta igazi szexszimbólumnak számít, hiszen hozzá, illetve az ő jóképűségéhez hasonlítják szinte az összes férfit – de a világsztár szerint a külső csupán az első benyomás, és egyáltalán nem olyan fontos, amikor például a tehetséget mérlegelik az emberek.

Brad Pitt
Fotó: AFP

A Life.hu írja, hogy Hollywoodban ugyan rengetegszer fontos szerepe van a külsőnek a hírnév megszerzésében, de Brad Pitt szerint nem mindig azok a legnagyobb sztárok, akiket szexszimbólumként emlegetnek.

Amikor meglátsz valakit, csak a külsejére koncentrálsz? Ez csak egy első benyomás. Aztán van valaki, aki elsőre nem ragadja meg a tekinteted, de beszélsz vele, és ő válik a világ legszebb dolgává

– mondta a kétszeres Oscar-díjas színész.

Ezek után azt is elárulta Brad Pitt, hogy ki a kedvenc színésznője, a választása pedig minden bizonnyal sokakat meg fog lepni:

Elárulom, ki a kedvenc színésznőm: Dianne Wiest. Őt nem neveznéd szexszimbólumnak. Dianne Wiest szerintem a leggyönyörűbb nő a vásznon.

A szintén kétszeres Oscar-díjas Dianne Wiest olyan alkotásokból lehet ismerős a magyar közönségnek, mint például a Footloose - Gumiláb, Ollókezű Edward, Madárfészek vagy A suttogó.

Dianne Wiest
Dianne Wiest / Fotó: AFP

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek