Létrehozva: 2024.09.03.

Brad Pitt nyilvánosan is felvállalta a barátnőjét: ez a barna szépség rabolta el a szívét

Brad Pitt magával vitte szerelmét a Velencei Filmfesztiválra.

Brad Pitt minden idők egyik legjóképűbb férfija, egy igazi szimbólum, akinek a neve egyet jelent az ellenállhatatlan sármmal. Nem csoda, hogy mindenki leginkább arra kíváncsi vele kapcsolatban, hogy éppen ki a szerelme, kivel kavar – most pedig úgy tűnik, hogy egy rendkívül csinos hölgy elfoglalta a színész szívét.

Brad Pitt
Brad Pitt / Fotó: AFP

Állítólag már két éve randizgat szépen, csendben Brad Pitt és az ékszertervezőként tevékenykedő Ines de Ramon. Eddig nem igazán jelentek meg együtt hivatalos eseményeken, de most végre kivételt tettek, és felvállalták a kapcsolatukat az egész világ előtt, ráadásul nem is akárhol: a 81. Velencei Filmfesztiválon.

Brad Pitt és Ines de Ramon csodálatosan néztek ki együtt, nagyon boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek, csak úgy izzott közöttük a szerelem.

A Life.hu is írja, hogy a sztárpár rendesen ellopta a show-t, az emberek inkább róluk beszéltek, és nem Brad Pitt legújabb filmjéről, a Két magányos farkas című alkotásról, amiben ráadásul George Clooney oldalán tűnik fel – és nem mellesleg ezért mentek el mindannyian a fesztiválra.

Így nézett ki Brad Pitt és a barátnője az eseményen:

Brad Pitt, Ines de Ramon
Brad Pitt és Ines de Ramon / Fotó: AFP

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek