FÜLES

Szerző

Létrehozva: 2024.08.05.
Módosítva: 2024.08.05.

Hírek érkeztek az intenzív osztályról: ilyen állapotban van Angelina Jolie és Brad Pitt fia

Mutatjuk a fejleményeket.

Néhány nappal azután, hogy a 20 éves fiatalt kórházba szállították, miután balesetet szenvedett Los Angelesben, jó hírt közöltek: Pax Jolie-Pitt: elhagyhatta az intenzív osztályt, az orvosok szerint hosszú felépülés vár rá - írja a Life.

Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Jolie-Pitt július végén súlyos balesetet szenvedett Los Angelesben: elektromos kerékpárjával egy autóba rohant, azonnal kórházba vitték és még most is ott lábadozik. Kiderült, hogy azért sérült meg a feje, mert nem viselt bukósisakot, sőt, a megengedettnél gyorsabban is hajtott. A legfrissebb információk szerint a 20 éves fiút kiengedték az intenzív osztályról.

Pax Jolie-Pitt elhagyhatta az intenzív osztályt: hosszú felépülés vár rá 

"Pax kijött az intenzív osztályról. Komplex traumát szenvedett el, hosszú felépülés és fizioterápia vár rá" - árulta el a forrás. Majd hozzátette, hogy Pax édesanyja, Angelina Jolie, aki végig fia mellett volt, miközben a kórházban lábadozott "nagyon hálás az elsősegélynyújtók gyors és életmentő beavatkozásáért, valamint a kiváló orvosi ellátásért, amit kapott." Állítólag Paxot a testvérei is gyakran meglátogatták a kórházban, nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással.

A Page Sixnek egy bennfentes beszélt a balesetről: elmondta, hogy akik látták, azt gondolták, a 20 éves fiú nem éli túl az ütközést és a mentők is attól tartottak eleinte, hogy Pax agysérülést szenvedett, sőt agyvérzésre is gyanakodtak. A lap informátora azt is elmondta, hogy nem ez az első eset mostanában, hogy Pax bajba kerül. Úgy tudni, nagyon gyakran zaklatott a lelkiállapota, ráadásul több balesetnek is a részese volt, a színésznő már egy ideje gondolkozik azon, hogy segítséget kell kérnie a problémás Pax számára. "Nagyon aggasztó, ami Paxszal történik. A barátai is féltik, veszélyes dolgokban vesz részt és meggondolatlan" - nyilatkozták.

Nem tudni, Brad felvette-e a kapcsolatot fiával, amióta az kórházban van 

Bár az köztudott, hogy Pax elhidegült apjától, Brad Pitt-től: arról nincsenek információk, hogy a színész meglátogatta-e a kórházban a fiát vagy bármilyen módon kapcsolatba lépett-e vele. Még 2020-ban azonban attól volt hangos a világsajtó, hogy Pax a közösségi oldalon gyalázza apját. "Boldog apák napját ennek a világklasszis s...fejnek. Újra és újra bebizonyítod, hogy szörnyű és megvetendő ember vagy. Pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. (...) Szóval, boldog apák napját, te kib....tt borzalmas emberi lény!" - írta akkor az akkor 16 éves fiú, amt azzal indokolt, hogy Pitt semmiféle együttérzést nem mutat a kisebb gyerekei iránt, akik rettegnek tőle. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek