Létrehozva: 2024.09.27. 17:45

Elfogták Zimány Linda egyik zaklatóját: "Olyasmiket írtak, hogy hullazsákban fognak hazavinni"

A csinos ügyvédnőnek nem csak rengeteg hódolója, hanem sajnos rengeteg rosszakarója is akad, sőt van olyan is egyenesen életveszélyes fenyegetéseket küld neki. Zimány Linda természetesen a rendőrséghez fordult, akik mindent megtettek, hogy elkapják a zaklatóit, de egyikük még most is szabadlábon van. Erről mesélt most Palik László podcastjében.

Zimány Linda már hosszú évek óta van jelen a médiában és éli az életét az ezzel járó figyelem középpontjában. Azonban ezzel rengeteg nehézség is jár, hiszen akadnak olyanok, akik le akarják járatni, zaklatják, sőt egyenesen az életét fenyegetik. Az utóbbi időben két olyan férfi is akadt, akik nagyon durva és szemléletes üzeneteket küldtek neki arról, hogy hogyan ölnék meg.

20230805_Balatonfüred Miss Balaton_0072 Zimány Linda
Zimány Linda Instagramon kap durva fenyegetéseket, vannak akik egyenesen az életére törnének  (Fotó: Markovics Gábor)

Linda szerencsére megtette a szükséges lépéseket, így az egyik zaklatóját már el is kapták, a másik viszont még szabadlábon van, így egyelőre még nem alhat nyugodtan. Az ügy jelenlegi állásáról a Palikék Világa című podcastben mesélt.

„Nálam két olyan eset volt, ami már az életemet fenyegető zaklatássá fajult. Azt, hogy ez miért történt, nem tudom, de utólag kiderült, hogy ez nem csak felém irányult. Instagramon küldözgettek üzeneteket, különböző profilokról és olyasmiket írtak, hogy hullazsákban fognak hazavinni, felveszik, ahogy összetörik a csontjaimat és, hogy kiirtják az egész családomat. Azt hittem először, hogy ezek mind egy embertől jönnek, mert, amikor egy profilt letiltottam egy másikról kezdtek hasonlók jönni, de azután kiderült, hogy ez két különböző személy. Ami érdekes, hogy mindketten Németországban dolgozó, tartózkodó magyarok, így nem nemzetközi elfogatóparancsot kellett kiadni ellenük” – mesélte a modell.

Az egyikőjüket egyébként el is kapták elég hamar, egy fél éven belül sikerült kinyomozni, hogy ki áll a profil mögött. De ő annyira nem volt normális, hogy különböző hatósági szerveknek is küldött üzeneteket mindenféle terrorcselekményekkel kapcsolatban, úgyhogy ő így könnyebb is volt elkapni. A másik zaklató ellen körülbelül két hete adták ki az elfogató parancsot, de őt még nem sikerült elfogni

– árulta el az ügy jelenlegi állásáról.

2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Zimány Linda családja is veszélybe kerülhetett volna, ha nem tesz megfelelő lépéseket (Fotó: Szabolcs László)

Zimány Linda még most is fél

Bár reméli, hogy a másik elkövetőt is hamar kézre kerítik, de még így sem érzi azt, hogy teljesen nyugodt lehet, hiszen nem csak a fenyegetések voltak ijesztőek, de az is megfordult a fejében, hogy talán a rendőrség bevonása provokálja és még inkább tettre készteti majd zaklatóját.

Az erős fenyegetéseknél megfordult a fejemben, hogy mi van ha. Illetve még most eszembe jut, hogy lehet, hogy még inkább feldühíti az, hogy feljelentettem és ez nyilvánosságra került, és ezért bántani fog. De bízom abban, hogy a privát életemet óvom annyira, hogy elég nehéz legyen engem megtalálni

 – vallotta be Linda.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek