Létrehozva: 2024.09.24. 10:00

Ismét visszaült az iskolapadba Zimány Linda

Jogászként ismét visszaül az iskolapadba a gyönyörű modell. Zimány Linda nem rest képezni magát, hiszen a szüleitől is azt tanulta, mennyire fontos a tudás.

Zimány Linda már több éve jogászként dolgozik, azonban most ismét visszatért az iskolapadba. Persze csak a munkája miatt volt szükség arra, hogy az egészségügyi jogszabályokban jártas legyen. A modell nagyon izgatott ezzel az új területtel kapcsolatban, és mindenkit arra biztat, hogy igenis érdemes több lábon állni.

Zimány Linda
Zimány Linda mindig is hitt abban a mondásban, hogy a jó pap is holtig tanul Fotó: Szabolcs László

"Ebből keresem a kenyeremet nap mint nap, és volt egy ilyen lehetőség, amivel tágíthatom a tudásomat. Másfél éves lesz ez a szakosodás, ahol majd kell szakvizsgáznom is. Az elején kicsit megijedtem, de végül annyira izgalmas volt már az első óra, hogy megnyugodtam" – kezdte Linda a Ripost-nak, aki azt is elárulta, hogy nagyon gyakorlatias az oktatás.

293A7459
Zimány Linda hálás a szüleinek, amiért a tanulásra nevelték Fotó: Szabolcs László

Mindenkit a tanulásra buzdít Zimány Linda

Bár Zimány Linda modellként és jogászként is sikeres, mégis azt vallja, hogy több lábon kell állnia az embernek a világban, és képeznie kell magát. Ezt a mentalitást az elmondása szerint is a szüleinek köszönheti, akik gyakran hangsúlyozták a tanulás fontosságát.

A szüleimnek köszönhetem ezt a felfogást, hogy mennyire fontos, ha az ember sok mindenhez is ért. Én is a mai napig azt üzenem, hogy érdemes tanulni, tanulni, tanulni. Tisztában vagyok vele, hogy elcsépelt, de igaz, mert ezt az embertől nem vehetik el. Több lábon kell állni, mert azzal bármilyen gödörből ki tudunk jutni

– fogalmazott Linda, aki azt is elmondta, hogy ezek a dolgok nincsenek korhoz kötve.

"Vannak olyan emberek, akik 50 évesen szeretnének új ismeretekre szert tenni. Szerintem ez klassz dolog, mert a tudást senki nem veheti el tőlünk" – zárta a gondolatait Zimány Linda. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek