Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.

„Egyikünk se gondolta, hogy ebből egy komoly kapcsolat lesz” – sosem hallott részletek Varga Miklós Joe és Csenge kapcsolatáról

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja és kedvese, Hrovatin Csenge augusztus végén mondták ki a boldogító igent, és úgy tűnik szerelmesebbek, mint valaha. Ám a kapcsolatuk elején sem Varga Miklós Joe, sem pedig szerelme nem gondolták volna, hogy ez így alakul majd. Most lapunknak elárulták, hogyan indult minden.

Augusztusban végén volt Varga Miklós Joe esküvője. Ugyan még csak 2 éve alkot egy párt fiatal kedvesével, de már 11 éve ismerik egymást. Bár kezdetben egyáltalán nem volt romantikus a kapcsolatuk, mára már nem is lehetnének szerelmesebbek. Sőt, most a Ripostnak elárultak néhány érdekes részletet a kapcsolatuk kezdetéről.

Varga Miklós Joe 293A0823
Hrovatin Csenge és Varga Miklós Joe le sem tagadhatnák a boldogságukat, amit úgy érzik a sors adott nekik (Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ / HOT MAGAZIN) 

Varga Miklós Joe Csenge mellett tapasztalhatta meg az igazi szerelmet és boldogságot, annak ellenére, hogy kezdetben úgy tűnt, csak barátként lesznek egymás támaszai az életben.

Sosem voltam spirituális típus, de anyukám nagyon, és általa valamennyire én is átvettem ezt. Ez a kapcsolat pedig be is bizonyította nekem, hogyha valaminek meg kell érkeznie az életebe, akkor az meg fog. Lehet, hogy idővel elválnak útjaitok, de ha újra vissza kell találnotok egymáshoz, akkor úgy lesz. 

"Nálunk Mikivel ez úgy történt, hogy bár már 11 éve ismerjük egymást, és először barátok voltunk, amiből kialakult egy kapcsolat, majd egy házasság. És pont ezen szoktunk nevetni, hogy egyikünk se gondolta, hogy ebből egy komoly kapcsolat lesz, meg esküvő. Nagyon sokat beszélgettünk, kiöntöttük egymásnak a szívünket, egymás támaszai voltunk, de nem gondoltuk, hogy ebből lehetne több. De volt egy pont, amikor én is szingli lettem és ő is egyedül volt, és onnantól úgy jött az egész, mint egy lavina, és csak sodródtunk" – mesélte Csenge.

HOT FELTÖLTÉS VARGA MIKLÓS JOE ÉS KISFIA
Varga Miklós Joe fia is imádja Csengét, ami csak még inkább megerősítette abban, hogy megtalálta az igazit, újdonsült felesége személyében (Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ / HOT MAGAZIN)

Varga Miklós Joe felesége hisz a sorsban

Bár a műsorvezető már kétszer is volt nős, és két fia is van az előző házasságaiból, és persze Csengét is érte néhány csalódás, már ami a párkapcsolatokat illeti, de mindketten úgy gondolják, hogy most végre megtalálták az igazit. Sőt, a feleség szerint mindennek pontosan úgy kellett lennie, ahogyan az alakult, ahhoz, hogy most ilyen boldogok legyenek:

Hiszek abban, hogyha valaminek meg kell történnie, akkor azt úgyis eléd fogja tolni az élet. De nem akartam volna, hogy hamarabb találkozzunk, vagy hamarabb kialakuljon ez a kapcsolat, mert ez pont időben jött. Nekem is és neki is meg kellett még tapasztalnunk előtte más dolgokat, azért hogy aztán mindketten így tudjuk becsülni egymást. Az esküvő óta pedig végképp azt érzem, hogy 100%-osan megérkeztem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek