Létrehozva: 2024.09.07.

Meseszép helyen romantikázik esküvője után ÉNB Joe

Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja augusztus végén vette feleségül élete szerelmét, Hrovatin Csengét. Az esküvő után pedig Varga Miklós vagy ahogy a legtöbben ismerik ÉNB Joe és újdonsült felesége már el is utaztak, hogy kipihenjék a szervezés fáradalmait.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge a sok megpróbáltatás és hullámvölgy után boldogabbak, mint valaha, hiszen a nyár végén végre egybekeltek. ÉNB Joe egy gyönyörű, szinte mesebeli esküvő keretein belül fogadott örök hűséget menyasszonyának, most pedig már nászútra is elutaztak. Az ifjú pár szinte úszik a boldogságban, amiben biztosan az sem elhanyagolható tényező, hogy meseszép helyen turbékolhatnak. Bár elmondásuk szerint ez egyáltalán nem számít.

Varga Miklós ÉNB Joe 293A0823
ÉNB Joe és kedvese külföldön romantikáznak, szinte süt róluk a boldogság (Fotó: hot! magazin)

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője az Instagram oldalán osztott meg néhány fotót a követőivel, hogy mégis hogyan pihenik ki az esküvőszervezéssel járó stresszt és fáradtságot.

Megnéztük La Cinta és Porto Istana tengerpartját. De mi a Tiszán is elvagyunk egymás társaságában

 – írta a képekhez az újdonsült férj, amiken csak úgy ragyognak a boldogságtól.

A posztokból az is kiderült, ez az utazás Csenge kedvéért valósult meg:

Elképesztő a látvány! Megkezdtük az előnászutat… Agrustos, Szardínia, Via Maganello. Csenguszom bakancslistás vágya volt ez. Rajtam ne múljon.

ÉNB Joe megküzdött a boldogságért

A műsorvezetőnek már van két fia a korábbi kapcsolataiból, ám végül mindkettő zátonyra futott, így, amikor Csenge megérkezett az életébe új esélyt kapott a szerelemre. Ám kettejük kapcsolata sem volt zökkenőmentes, sőt mondhatni inkább viharosnak tűnt. A szerelmesek az évek során többször is szakítottak, sőt még az eljegyzés után is előfordult, hogy veszélybe került az esküvő. Persze végül mindig visszataláltak egymáshoz és úgy tűnik most boldogabbak, mint valaha.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek