Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.11.

Na ez nem semmi! Így készül az esküvőjére ÉNB Joe

Varga Miklós Joe még augusztusban feleségül veszi szerelmét Hrovatin Csengét. Bár a kapcsolatuk egy ideig igen viharos volt és többször is szakítottak, de úgy tűnik tisztázták a félreértéseket és nagyobb a szerelem mint valaha. Sőt, ÉNB Joe most azt is megmutatta, hogyan készül a nagy napra.

Bár mi sem gondoltuk volna, de ÉNB Joenak még ebben a hónapban bekötik a fejét, hiszen feleségül veszi szerelmét, Hrovatin Csengét. A párnak voltak hullámvölgyei, de úgy tűnik, a műsorvezetőt már semmi sem állíthatja meg, ugyanis teljes erőbedobással készül a nagy napra. Az Instagram oldalán azt is megmutatta, hogy halad a felkészülés.

ÉNB Joe Varga Miklós Joe
ÉNB Joe Instagramon mutatta meg, hogy hogyan készül az esküvőre (Fotó: Szabolcs László)

Edzéssel készül a vőlegény

Persze az esküvőszervezés legfontosabb része a vendégek után a helyszín, az ételek és ruhák megtalálása, de ha már mindez sínen van, akkor jöhet a többi részlet. Így van ezzel Joe is, aki mindössze egy-két héttel a lagzi előtt már nagyon keményen edz, hogy bombaformában legyen a nagy napra. Bár Csenge főztje mellett - amit a műsorvezető rendszeresen megmutat követőinek - biztosan nem egyszerű megtartani a diétát, de az édesapa így sem panaszkodhat. Hiszen a 24 óráig elérhető Instagram történetében megosztott fotók alapján Joe már most is nagyon sportos.

ÉNB Joe és menyasszonya már tűkön ülnek

A szerelmespár korábban mesélt is lapunknak a közelgő esküvőről és arról, hogy hogy telik a várakozás.

Már nagyon várjuk, mindennap elmondjuk, hogy Úristen már egyre közelebb vagyunk a nagy naphoz. Szerintem egy hatalmas pozitív izgulás van mindkettőnkben, mert szeretnénk már átélni azt a napot a barátokkal meg a családdal

 – mesélte akkor az izgatott menyasszony.

ÉNB Joe esküvő előtt
Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja bombaformában van (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek