Létrehozva: 2024.06.21.
Módosítva: 2024.06.22.

Exkluzív részleteket tudtunk meg ÉNB Joe esküvőjéről, itt vannak a szaftos részletek

A műsorvezető és szerelme, Csenge jó néhány szakítás és hangos összeveszés után döntöttek úgy, hogy végre megállapodnak és egybekelnek. Varga Miklós Joe és párja a Ripost-nak árulták el először a részleteket a nagy napról, amit nem csak ők de már a rajongóik is tűkön ülve várnak.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge kapcsolata igencsak viharos volt az elmúlt években, hiszen többször is a szakításuktól, majd a békülésüktől volt hangos a sajtó. Ám úgy látszik mostanra lenyugodtak és úgy döntöttek végre tényleg megállapodnak, már csak az volt a kérdés, hogy vajon az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, mikor vezeti oltár elé kedvesét. Most ez is kiderült, hiszen a pár a Ripost-nak mesélt először a részletekről.

Varga Miklós Joe 293A0823
Itt vannak a részletek Joe és Csenge esküvőjéről (Fotó: Szabolcs László)

Joe szerint nagyon jól állnak a szervezéssel, bár még nem pihenhetnek, hiszen folyton akadnak új feladatok a nyár végi lagzival kapcsolatban:

Augusztusban lesz az esküvő, tökéletesen zajlik minden, most is írjuk az ülésrendeket, mert elég sok változás van így az utolsó másfél-két hónapban. Körülbelül 60+ fő lesz és még jövő héten is megyünk a helyszínre, a ruhákkal kapcsolatban is van variálás. Azt hittük, hogy az utolsó 2-3 hónapban majd hátradőlhetünk, de nagyon nem, mert olyan sok a variálás.

De már nagyon várjuk, mindennap elmondjuk, hogy Úristen már egyre közelebb vagyunk a nagy naphoz. Szerintem egy hatalmas pozitív izgulás van mindkettőnkben, mert szeretnénk már átélni azt a napot a barátokkal meg a családdal” – egészítette ki a menyasszony leendő férje szavait.

Joe lemondott az őrült legénybúcsúról

A pár egy meglepő dologra is elszánta magát, hiszen a régi hagyományokhoz híven az esküvő előtti néhány napot külön töltik majd, de addig még rengeteg a dolguk.

Még az anyakönyv vezetővel is egyeztetnünk kell, mert úgy szeretnénk, hogy ő jöjjön ki a helyszínre, de minden nagyon jól megy. Persze közben rengeteg a program is, főleg a gyerekkel, emiatt nagyon rohan az idő, mindig csak azt vesszük észre, hogy már mindjárt július van, aztán augusztus. Illetve úgy lesz, hogy Csengusz már pénteken leutazik, hogy ne is lássuk egymást az utolsó 4-5 napban és így még nagyobb lesz a vágy. Eredetileg együtt lett volna a lány- meg a legénybúcsú is, de végül máshogy alakult, szóval a lányok megtartják ott én pedig itthon. De nem tervezünk nagy bulit, főleg így az előtte lévő napokon, de azért biztos jó lesz

 – mondta a vőlegény.

HOT FELTÖLTÉS VARGA MIKLÓS JOE ÉS KISFIA
Joe kisfiának, Alexnek is fontos szerepe lesz a nagy napon (Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ / HOT MAGAZIN)

Az édesapa igyekszik a kisfiának, Alexnek is a kedvére tenni az esküvőn, aki már szintén alig bírja kivárni a nagy napot:

„A kisfiam is nagyon várja, nagyon cuki, mindig kérdezi, hogy mikor lesz már apa az esküvő, hány napot kell még aludni. Ő fogja hozni a gyűrűt is, ott lesz a bátyja is, úgyhogy egyelőre még fejtörést okoz, hogy hova üljön mert több helyen is szeretne, de majd megoldjuk. Van ott egyébként játszóház is, meg hozatunk ugráló várat, úgyhogy a gyerekek is jót fognak bulizni.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek