Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
Létrehozva: 2024.09.06.

Vajna Timi visszatért a szülővárosába, megható helyen készített fotót

Andy Vajna özvegye a napokban, teljes titokban haza látogatott. Vajna Timi nemcsak néhai férjét látogatta meg itt léte során, hanem az áprilisban elhunyt nagymamájának sírját is.

Vajna Timi már jó ideje kerüli a nyilvánosságot és nem ad interjút senkinek. Ezért, amikor hazalátogat, a családtagjain és a legszűkebb baráti körén kívül senkinek sem szól. A napokban ismét kis hazánkban tartózkodott Andy Vajna özvegye, tette ezt teljes titokban, és semmit nem árult el a tervezett programjából.

Vajna Timi
Vajna Timi teljes titokban járt Magyarországon (Fotó: Markovics Gabor)

Most egy kis részletet megosztott az itt tartózkodásának egyik állomásáról, aminek egy szívszorító oka volt. Az üzletasszony, ha itthon van mindig meglátogatja néhai férje sírját, de most egy másik emlékhelyhez is elment. Ugyanis Timi hazautazott szülővárosába, Miskolcra, hogy lerója kegyeletét az áprilisban elhunyt nagymamája előtt.

„Meglátogattam drága Kicsimamám sírját” – írta Andy Vajna özvegye a huszonnégy óráig látható Instagram-történetében.

Vajna Timi poszt
Vajna Timi meglátogatta nagymamája sírját, akit még áprilisban vesztett el (Fotó: Instagram/ Vajna Timi)

Vajna Timi a reptéren futott össze L.L. Juniorral

Az üzletasszony már visszautazott az Egyesült Államokba, de a hosszú repülőút előtt nem akárkivel futott össze a repülőtér VIP Várójában kedden reggel. Vajna Timi ugyanis L.L. Juniorral futott össze, és ha már így összehozta őket az élet, csináltak egy közös fotót is, ami azonnal landolt is Vajna Timi Instagram oldalán.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek