Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.01.

Andy Vajna 80 éves lenne: Ez volt a producer életének legnagyobb tragédiája

A 2019-ben elhunyt filmproducer minden bizonnyal egy világraszóló partival ünnepelne. Bár nagyon sikeres volt, Andy Vajna magánélete nem volt mentes a tragédiáktól.

Augusztus 1-jén ünnepelné 80. születésnapját Andy Vajna. A filmproducer 2019 januárjában hunyt el, már több mint öt éve nincs köztünk. Özvegye, Vajna Timi a kerek évforduló alkalmából kilátogatott a los angeles-i temetőbe, a filmügyi kormánybiztos tengerentúli sírjához, ám arról sem feledkezett meg, hogy Andy Vajnának Budapesten, a Fiumei úti temetőben is van egy sírja. Oda egy szív alakú koszorút küldetett, legalábbis ez derül ki a 24 órán át elérhető Facebook-történetéből.

Andy Vajna
Andy Vajna augusztus 1-jén ünnepelné 80. szülinapját (Fotó: Markovics Gabor)

Andy Vajna minden bizonnyal egy nagyszabású partival ünnepelné a nyolcadik X-et. Minőségi szivarral és olyan bulival, amire világsztárok is meghívást kapnának, elég csak arra gondolni, hogy Andy mennyire jóban volt Arnold Schwarzeneggerrel és Antonio Banderasszal.

Bár a filmproducer élete során sikert sikerre halmozott, azonban a magánéletében bizony nem minden úgy sült el, ahogy tervezte.

Andy Vajna soha nem tudta feldolgozni fia elvesztését

Egyetlen fia, Justin ugyanis 2007-ben önkezével vetett véget az életének. A 26 éves fiú hosszú évek óta skizofréniával küzdött. Vajna nagyon sokáig próbált valamiféle magyarázatot találnia fia tettére. Bunyik Béla, a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál főszervezője és Vajna barátja szerint a producer végül épp a fájó emlékek miatt költözött haza Magyarországra, mert kint minden a fiára emlékeztette, akivel rendkívül közel álltak egymáshoz. Sokak szerint azért vetett végül saját kezével véget életének Justin, mert nem akarta, hogy a szülei szenvedjenek miatta.

A Ripost egy galériával emlékezik Andy Vajnára a 80. születésnapján:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek