SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.02.

Társáról vallott a Retro Rádió műsorvezetője, Vágó Piros

A Retro Rádió műsorvezetőjének életébe nyolc évvel ezelőtt érkezett a házi kedvence. Rumli jött, és igazi meglepetésként kavarta fel Vágó Piros mindennapjait.

Sokak számára ismerős lehet Vágó Piros neve, ugyanis hosszú évek óta köszönti a hallgatókat az éterben. A Retro Rádió csinos műsorvezetője 2016-ban egy új családtagra lelt Rumli személyében, a története azonban nem volt ilyen egyszerű.

Vágó Piros - Retró Rádió
A Retro Rádió műsorvezetője imádja a kiscicáját, Rumlit - Fotó: Szabolcs László / hot magazin

„2016-ban, amikor elhunytak anyukámék, befogadtuk a cicáját, de utánuk két hónappal ő is elment – sajgott is tőle a szívem. Az egyik kollégám tudta, hogy van egy vonzalmam a vörös macskák iránt, ezért amikor megjelent a kertjükben Rumli, egyből rám gondolt. Sokáig keresték a gazdiját, de nem találták, ezért összebeszélt a volt férjemmel, így a születésnapomkor, élő adásban hívtak fel, és ott tudtam meg, hogy örökbe fogadtuk Rumlit” – nyilatkozta Piros a hot! magazinnak.

A Retro Rádió műsorvezetője, Vágó Piros hálás a sorsnak

Nem köszönheti meg eléggé az égieknek, hogy hozzá küldték Rumlit, hiszen elmondása szerint kibéleli a mindennapjait, ráadásul még a kutyákkal is hamar barátkozik! A neve azonban nem volt ennyire egyértelmű az elején.

„Fél évig nem volt elnevezve. Azonban amikor éhes, kibújik belőle a kisördög. 

Régen képes volt kinyitni a konyhaszekrényt, kiborítani a szemetet, ha az ő órája szerint eljött az etetés.

Vonyít, ugrál rajtad – ezért is kapta a Rumli nevet. Egyébként nem is én lennék, ha nem ferdíteném el, ezért néha Krumplinak hívom, de Mirregő, Murrogó és Mirgác is volt már. A Cicára is hallgat” – mondta Piros.

Rumli munka közben is játszani szeretne gazdijával, Vágó Piros pedig boldogan hagyja ezt - Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Határozott személyiségéből adódóan nehezen lehet neki parancsolni, de Piros hamar a bizalmába férkőzött.

„Eleinte szerettünk volna kijelölni olyan részeket a lakásba, ahová nem mehet be. Az egyik barátnőm szőrallergiás. Amikor átjött, gondoltuk, hogy bezárjuk Rumlit, de lehetetlen feladat volt. Akkoriban tolóajtóink voltak, simán kinyitotta, ha meg kilincses ajtó van az útjában, kapirgálja. Kilencéves, de már érzem, hogy kezd puhulni, ahogy idősödik. Ha ha­za­érek munka után, pár másodpercen belül ott terem. Ami új szórakozás neki: amikor leülnék dolgozni, elfekszik a laptop és köztem, jelezve, hogy elég a munkából, ideje vele foglalkoznom!” árulta el.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek