SZTÁRDZSÚSZ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.18.

Szerelmével közös fotóval üzent Tóth Gabi, nem győzi megköszönni a gratulációkat

Gabi nem is lehetne boldogabb.

A minap bejelentették, kik lesznek a Dancing with the Stars október 26-án induló új évadának a főszereplői. Mint eddig is, úgy idén is 10 profi táncos fog 10 sztárral együtt a táncparkettre lépni, és az egyik ilyen páros Tóth Gabi és Papp Máté Bence lesz. A szerelmesek versenyzése meglepte a műsor követőit, miután Gabi kedvese profi néptáncművész, nem pedig latin táncos. Az énekesnő azonban kijelentette, párja hatalmas szorgalmának köszönhetően már olyan bravúrosan megtanulta a latin táncok rejtelmeit is, hogy szerinte nem lesz nagy különbség másokhoz képest. Gabi most egy szerelmes fotóval mondott köszönetet a sok gratulációért, amit a bejelentés után kaptak.

LAB_0721
Fotó: Ladóczki Balázs

Köszönjük nektek Mátéval a rengeteg gratulációt! Nagyon jól esik nekünk!

- kezdte Instagram-posztját Gabi.

Kérdeztétek, hogy hogyan fogom tudni csinálni a Sztárban Sztárt is és a Dancinget is. Sztárban Sztár utolsó élő show Október 19, Dancing első élő show Október 26. Nagyon boldog vagyok, hogy mindkét műsor versenyzője lehetek! Szorítsatok nekem és legyetek velünk Október 26-tól is a @dancingtv2 -n. Tényleg mindenki táncol

- írta a kép mellé az énekesnő, aki azt szeretné, hogy majd kettejük produkciójával idővel megismerjék őket és a kapcsolatukat az emberek az őket ért sok támadás után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek